Mano Gargždai



R.Mikalauskas džiaugiasi pasiektais tikslais

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
R.Mikalauskas. Redakcijos archyvo nuotrauka. R.Mikalauskas. Redakcijos archyvo nuotrauka.

     „Bangai" baigus 2015 metų sezoną, apie klubo pasiekimus ir planus kalbėjomės su VšĮ „Gargždų futbolas" direktoriumi Rimantu Mikalausku.

 

     Prieš sezoną buvo kalbama, kad „Bangos" tikslas – susigrąžinti futbolininkų, žiūrovų ir rėmėjų pasitikėjimą? Ar pavyko pasiekti tikslą?

     Taip. Manau, kad tikslą pasiekėme. Jau nekalbant apie sportinį rezultatą – bronzos medalius. Į stadioną sugrįžo žiūrovai, fanai. Vėl girdisi visoje Lietuvoje žinomos jų skanduotės. Klubu patikėjo ir rėmėjai, paremdami komandą. Taip pat šiemet, manau, grįžo ir žaidėjų, komandos pasitikėjimas klubu.

 

     Kas šiame sezone labiausiai džiugino?

     Džiugino visa tai, ką jau ir minėjau – žiūrovų, fanų sugrįžimas į stadioną po praėjusių metų, renkamas biudžetas. Taip pat, aišku, „Bangos" komandos pergalės. „Banga" lygoje išsiskyrė ne tik gražiu žaidimu, bet ir tuo, kad komandoje rungtyniavo beveik šimtu procentu vietiniai žaidėjai – VšĮ „Gargždų futbolas" auklėtiniai. Taip pat džiugino ir trenerių profesionalus požiūris. Ačiū jiems už suteiktas geras emocijas.

 

     Kokie „Bangos" planai 2016 metų sezonui?

     2015 metų lapkričio 4 dieną susirinkusi įstaigos valdyba priėmė sprendimą, kad kitą sezoną „Banga" rungtyniaus LFF I lygoje.
     Dėl kitų metų sezono jau sutarta su vyriausiu treneriu Vaidu Žutautu. Taip pat tikimės išsaugoti šių metų komandos branduolį. O tikslai komandai, manau, kitais metais bus keliami patys aukščiausi.

 

     Ko dar gali tikėtis „Bangos" aistruoliai 2016 metais?

     Planuojame ir tikimės, kad 2016 metai „Bangos" aistruoliams bus įsimintini, kadangi FK „Banga" švęs penkiasdešimtmetį. Stengsimės, kad ištisus metus Gargžduose būtų juntama šventė. Kviečiame visus, norinčius prisidėti prie šios šventės idėjomis ar darbais, kreiptis į įstaigą.
     Be to, kitais metais tikimės moterų A lygoje pamatyti mūsų merginų komandą, kuri norės įrodyti, kad Gargžduose ne tik vaikinai moka ir gali gerai žaisti futbolą.
     Naudodamasis proga noriu visus FK „Banga" bendruomenės narius pasveikinti su bronzos medaliais, padėkoti už paramą ir palaikymą ir su viltimi laukti kito sezono, kai vėl Gargždų parke skambės visoje Lietuvoje žinomos skanduotės. „Vienas miestas – viena komanda. Gargždų, Gargždų ... Gargždų „Banga"!"

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

1 komentaras

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 410 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,