Mano Gargždai



Gargždų mamos rinkosi į prieššventinį turgelį (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Šeštadienį Gargžduose šurmuliavo „Mamyčių turgelis“. S.Ulvikienės nuotr. Šeštadienį Gargžduose šurmuliavo „Mamyčių turgelis“. S.Ulvikienės nuotr.

     Šeštadienį Gargždų mamos ir ne tik jos atskubėjo į dar vieną „Mamyčių turgelį", kurio metu tradiciškai buvo ne tik prekiauta ir bendrauta – tėveliai nepamiršo ir tų, kuriems reikalinga kitų pagalba.


     Šį kartą „Mamyčių turgelis" vyko Gargždų kultūros centro fojė. Ingrida Kaušienė, viena iš organizatorių, tvirtino, kad renginio metu buvo galima pasidairyti po 38 prekeivių siūlomas prekes.
     Turgelyje buvo gausu vaikiškų drabužių, ypač skirtų patiems mažiausiems, avalynės, žaislų, vaikų priežiūros reikmenų, besilaukiančioms moterims reikalingų daiktų, rankdarbių ir t.t.
     Nenuobodžiavo ir mažieji turgelio dalyviai. Juos linksmino ir įdomiais užsiėmimais žavėjo VšĮ „Revilita", vaikų švenčių organizavimo komanda „Linksmas lagaminas" ir animatorė Eglė Fabijonavičienė.
     Norintieji renginio metu galėjo paremti nepasiturinčias šeimas. Geranoriškai nusiteikusių žmonių netrūko – vargingai gyvenančioms šeimoms renginio dalyviai aukojo drabužių, avalynės ir kitų daiktų.

 

     aukos
     Nepasiturinčioms šeimoms paaukoti daiktai. I.Kaušienės nuotr.


     „Norime padėkoti Gargždų kultūros centro direktorei Birutei Oželienei už suteiktas patalpas. Taip pat VšĮ „Revilita", „Linksmam lagaminui", Eglei Fabijonavičienei už vaikų užimtumą ir linksminimą. Ačiū visiems, kas prisidėjote prie paramos nepasiturinčioms šeimoms", – dėkojo I.Kaušienė.


     „Mamyčių turgelio" akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 306 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,