Mano Gargždai



„Minijos“ progimnazijoje – gerumo pliūpsnis (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Iš direktoriaus Antano Jaciko rankų aukų dėžutė perduota labdaros ir paramos fondo „Ateities banga" pirmininkui Vytautui Čeledinui. Simos Ulvikienės nuotr. Iš direktoriaus Antano Jaciko rankų aukų dėžutė perduota labdaros ir paramos fondo „Ateities banga" pirmininkui Vytautui Čeledinui. Simos Ulvikienės nuotr.

     Gargždų „Minijos" progimnaziją šią savaitę suvienijo kilnios vertybės. Lapkričio 16-ąją minimą Tarptautinę tolerancijos dieną mokyklos bendruomenė pavertė savaite trunkančiomis tolerancijos veiklomis. Taip pat mokytojos Ritos Česnulevičienės siūlymu mokyklos pradinės klasės prisijungė prie akcijos „Įsupkime gerumą", kurios pagrindinis tikslas – surinkti lėšų sūpynių neįgaliesiems įrengimui Gargžduose.


     Šiandien, penktadienio popietę, surinktos lėšos iškilmingai buvo perduotos akcijos organizatoriams. Iš mokyklos direktoriaus Antano Jaciko rankų jas priėmė labdaros ir paramos fondo „Ateities banga" pirmininkas Vytautas Čeledinas. Surinkta suma išties įspūdinga – 677,89 Eur, prie kurios prisidėjo 20 pradinių klasių, „Minijos" mokyklos administracija.

     „Esame euforijoje, tai yra neįtikėtinai daug", – sakė viena iš akcijos sumanytojų sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Gargždų viltis" ir VšĮ „Revilita" vadovė Rekvita Bagdonienė.

     Dėkodami už aukas akcijos „Įsupkime gerumą" organizatoriai įteikė padėkas kiekvienos pradinės klasės atstovams.

     Kaip pasakojo mokytoja R.Česnulevičienė, moksleiviai visą savaitę kalbėjo apie toleranciją, piešė piešinius, dėliojo širdies mozaiką, kiekvienoje klasėje buvo sukurtos specialios gerumo dėžutės, į kurias buvo renkamos aukos.

     R.Bagdonienė sakė, kad gerumo dėžutes galima rasti Gargždų kultūros centre, picerijoje „Ievos skanėstai" ir „Officeday" parduotuvėje. Šiandien iš „Minijos" progimnazijos dėžutė iškeliavo į Veiviržėnus.

 

     Plačiau apie akciją skaitykite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 204 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,