Mano Gargždai



Į Gargždus atvyksta „svaiginanti“ komedija „Klastingas tirpalas”

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

     Vos pusmetį Lietuvos scenose vaidinamas spektaklis jau spėjo prisijaukinti savo žiūrovą. Šį kartą „Klastingas tirpalas" gruodžio 9 d. atvyksta į Gargždų kultūros centrą.


     Pilnas Lietuvos sales renkanti komedija taip įnirtingai įtraukia į tragikomišką siužetą, kad žiūrovai aktorius apdovanoja audringais aplodismentais. Aktoriai juokauja, kad suvaidinus „Klastingą tirpalą" – taip lengvai nuo scenos nepasitrauksi – susirinkusiųjų dėmesys, žiūrovų išreikšta padėka – visa tai galima apibūdinti vienu žodžiu: „euforija".

     Tai didžiausias atpildas spektaklio komandai: režisieriui Ričardui Vitkaičiui ir aktoriams Džiugui Siaurusaičiui, Ramūnui Šimukauskui, Dariui Rakauskui, Eglei Mikulionytei, Linai Rastokaitei, Birutei Prekevičiūtei ir kt.

     Ši šarminga istorija, lyg nuožmusis Bermudų trikampio verpetas, Jus iškart įtrauks į spirgančią tėkmę. Entuziazmu kunkuliuojantis mokslininkas-profesorius čia įsisuks į ekstremalius tyrimus su alkoholiu. Diena iš dienos laboratorijoje jis tirs šio sukto gėralo poveikį ir bandys jį neutralizuoti drąsiai eksperimentuodamas su personažais. Komedijos režisierius Ričardas Vitkaitis tikina, kad kūrinyje nebus siekiama moralizuoti ar burnoti – į suvokimą bus keliaujama nerimastingo humoro keliu; „Garantuoju, „Klastingas tirpalas" žiūrovui sužadins tokį emocijų piką, kad net šiurpas nueis pagaugais".

     Nori sužinoti, prie ko prives tirpalo C2H5OH+H2O vartojimas? Atvyk pasižiūrėti! Komedija universali ir subalansuota visoms amžiaus grupėms, tad laukiami visi!

 

     Bilietus įsigyti galite ČIA.

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 349 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,