Mano Gargždai



Kviečia dalyvauti Vandens pramogų ir kitų poilsio paslaugų teikimo konkurse

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Dariaus Damulio nuotrauka. Asociatyvi Dariaus Damulio nuotrauka.

Klaipėdos rajono savivaldybė kviečia dalyvauti Vandens pramogų ir kitų poilsio paslaugų teikimo konkurse (toliau – Konkursas), kuris organizuojamas teikti vandens pramogų ir kitas poilsio paslaugas Gargždų karjerų teritorijoje, Skaidriojo karjero pietvakarinėje dalyje (Dovilų seniūnijoje), 10 metų laikotarpiui.

 

Konkurso tikslas – išaiškinti geriausią vandenlenčių (snieglenčių ant vandens telkinio) ir (ar) vandens slidžių (slidžių ant vandens telkinio) bei, dalyviui pasiūlius, kitų poilsio paslaugų teikimo projektinį pasiūlymą, padidinti rajone siūlomų pramogų įvairovę, prižiūrėti ir tvarkyti vandens telkinį bei šalia esančią teritoriją.

Prieš teikiant pasiūlymus kviečiame susipažinti su Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2015-12-09 įsakymu Nr. AV-2539 patvirtinta paslaugų teikimo teritorijos schema, Vandens pramogų ir kitų poilsio paslaugų teikimo konkurso organizavimo ir vykdymo nuostatais, kurie pateikiami Klaipėdos rajono savivaldybės tinklapio (www.klaipedos-r.lt) skiltyje „Verslui“ – „Konkursai“ – „Vandens pramogų ir kitų poilsio paslaugų teikimo konkursas“.

Dokumentai Konkursui priimami Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos pastato (Klaipėdos g. 2, Gargždai) 202 kab., iki 2016-01-28 d. 17.00 val. (43 d.).

Konkurso dalyviai privalo pateikti konkursinį pasiūlymą užklijuotame voke, ant kurio turi būti užrašyta „Vandens pramogų ir kitų poilsio paslaugų teikimo konkursui“. Konkurso dalyviui išduodama pažyma, kurioje nurodomas voko registravimo numeris, prašymo gavimo data ir laikas.

Vokai su pasiūlymais bus atplėšiami Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos posėdžių salėje 2016 m. sausio 29 d. 10 val.

Dėl išsamesnės informacijos apie Konkurso sąlygas ir vykdymo tvarką prašome kreiptis į Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausiąją specialistę Jūratę Dobrovolskienę, tel. (8 46) 45 20 62 arba el. paštu .

 

Primename, kad rugpjūtį Klaipėdos rajono savivaldybė pasirašė sutartį su UAB „Ruslytas“ iš Vilniaus, kuri karjerų teritorijoje žadėjo pasiūlyti netoli 100 naujų pramogų ir paslaugų, planuota investuoti apie 1 mln. eurų. Tačiau investuotojas savo įsipareigojimų nevykdė, tad sutartis buvo nutraukta.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 428 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,