Mano Gargždai



Pasibaigus šventėms, Savivaldybės vadovai kibs į darbus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Šią savaitę, sausio 4–8 d., pasibaigus švenčių ir laisvadienių maratonai, į įprastą darbų ritmą grįš ir Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas antradienį planuoja susitikti su Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos vadovu Egidijumi Skrodeniu.

18 val. jis vyks į šventinį renginį Vilniuje, Nacionaliniame operos ir baleto teatre, „Lietuvos sporto apdovanojimai 2015“.

  

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį pirmininkavo Komisijos Klaipėdos rajono nekilnojamojo kultūros paveldo apsaugos finansavimo iš Savivaldybės biudžeto klausimams svarstyti posėdžiui, kuriame dalyvavo ir vicemerė Violeta Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.

Antradienį 9 val. R.Cirtautaitė ir Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius dalyvaus pasitarime dėl Aplinkos apsaugos specialiosios programos lėšų panaudojimo.

10 val. jiedu dalyvaus pasitarime dėl Priekulės I. Simonaitytės gimnazijos renovacijos darbų užbaigimo.

Trečiadienį 14 val. R.Cirtautaitė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir Č.Banevičius dalyvaus susitikime su AB „Klaipėdos vanduo“ atstovais dėl privažiavimo kelių prie siurblinių.

  

Mero pavaduotoja V.Riaukienė antradienį 13.30 val. dalyvaus Klaipėdos teritorinės ligonių kasos taikinimo komisijos posėdyje.

  

Administracijos direktorius S.Karbauskas penktadienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui dėl universalių sporto aikštelių įrengimo. Pasitarime taip pat dalyvaus jo pavaduotoja L.Liutikienė.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius pirmadienį pirmininkavo Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė pirmadienį dalyvavo darbo grupės posėdyje dėl gražiausios kalėdinės eglutės apdovanojimo.

Antradienį 10 val. L.Liutikienė pirmininkaus komisijos dėl leidimo dirbti kitą darbą posėdžiui.

Trečiadienį 9 val. ji dalyvaus pasitarime dėl Vietos bendruomenės savivaldos programos įgyvendinimo.

Ketvirtadienį 9 val. L.Liutikienė ketina dalyvauti pasitarime dėl Kvietinių mokyklos-darželio įrengimo darbų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 130 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,