Mano Gargždai



Savivaldybės darbuotojai ir vėl galės naudotis feisbuku

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Ketvirtadienį pirmame Savivaldybės administracijos skyrių vedėjų ir seniūnų pasitarime aptartos naujos šių metų gairės. Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė išsakė lūkesčius dėl bendravimo, bendradarbiavimo, komandiruočių ir kitais klausimais. Aptartos raštų siuntimo ir persiuntimo, vidinės komunikacijos tarp skyrių problemos.

 

Viena iš naujovių – Savivaldybės administracijos darbuotojams bus leista laisvai naudotis savo feisbuko paskyromis ir darbo metu. Tikėtina, kad tai tik padės labiau populiarinti Savivaldybės feisbuko paskyrą, nes specialistai galės aktyviau išreikšti nuomonę po straipsniais, seniūnai – plačiau ir interaktyviau dalintis informacija su bendruomenėmis. Anot Veiviržėnų seniūnės Editos Sluckienės, netgi seniūnijų socialiniams darbuotojams bus patogiau bendrauti su socialinės rizikos šeimų vaikais, nes jie prisijungia prie feisbuko mokykloje ar bibliotekose, jei neturi savo telefonų, ir gali išsakyti savo bėdas. Taip pat svarbu, kad savivaldybės darbuotojai galės daugiau ir betarpiškiau bendrauti su kolegomis iš kitų savivaldybių.

„Turime pasitikėti savo darbuotojais ir leisti atrasti galimybes naudotis savo asmeninėmis feisbuko paskyromis darbo metu darbo tikslais“, − sakė Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.  

Biudžeto ir ekonomikos skyriaus vedėja Irena Gailiuvienė pristatė šiuo metu rengiamo naujo Savivaldybės biudžeto gaires. Patikslintas pajamų planas sudaro 103 proc. gauta 1 mln. 197 tūkst. eurų pajamų. Nepanaudotų 2015 m. lėšų yra likę 175 tūkst. eurų. Taip pat nepanaudota Aplinkos apsaugos rėmimo programos 237 tūkst. eurų tikslinių lėšų, nes buvo įvestas naujas angliavandenilių išteklių mokestis. Nepanaudotos lėšos bus perskirstytos ir panaudotos šiais metais.

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pasitarimo pabaigoje visiems pasiūlė išspręsti loginį uždavinį ir palinkėjo atviro, geranoriško bendravimo ir bendradarbiavimo, pagrįsto savitarpio pasitikėjimu, žvelgiant plačiau ir giliau.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 148 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,