Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkės: kas planuojama?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Šią savaitę, sausio 18–22 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai suksis it vijurkai – laukia gausybė pasitarimų ir posėdžių.

    

Pirmadienį Savivaldybės vadovai dalyvavo pasitarimuose dėl vandens taksi Dreverna–Juodkrantė, dėl Gargždų daugiabučių namų kiemų tvarkymo, dėl susisiekimo komunikacijų įrengimo valstybinėje žemėje.

Antradienį 14 val. Savivaldybės vadovai dalyvaus Strateginio planavimo komisijos posėdyje Savivaldybės posėdžių salėje.  

  

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas trečiadienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui su VĮ „Klaipėdos reginio keliai“ atstovais dėl 2016 m. kelių rekonstrukcijos ir priežiūros darbų.

14 val. meras Klaipėdoje pasirašys bendradarbiavimo sutartį su viešąja įstaiga Socialinių mokslų kolegija. Susitikime taip pat dalyvaus vicemerė Violeta Riaukienė.

Ketvirtadienį 18 val. V.Dačkauskas, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė dalyvaus Klaipėdos rajono nevyriausybinių organizacijų padėkos vakare Gargždų kultūros centre.

Penktadienį V.Dačkauskas ir L.Liutikienė dalyvaus tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje ADVENTUR 2016 Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ Vilniuje.

    

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė antradienį 11 val. dalyvaus pasitarime dėl Gargždų miesto Pušų gatvės projektinių sprendinių, kuriam pirmininkaus Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius.

Trečiadienį 10 val. R.Cirtautaitė, S.Karbauskas ir Č.Banevičius susitiks su Trakų rajono savivaldybės atstovais dėl komunalinių atliekų tvarkymo.

Ketvirtadienį 9 val. R.Cirtautaitė, S.Karbauskas ir Č.Banevičius dalyvaus darbo grupės pasitarime KRATC raštuose išdėstytai informacijai išnagrinėti. 

  

Mero pavaduotoja V.Riaukienė šią savaitę pirmininkauja pasitarimams seniūnijose „Tarpinstitucinio bendradarbiavimo stiprinimas užtikrinant socialinį saugumą vaikams augti šeimose“. 

Penktadienį 16 val. V.Riaukienė dalyvaus I. Simonaitytės premijos įteikimo Martynui ir Marijai Purvinams šventiniame renginyje Agluonėnuose rašytojos 119-ųjų gimimo metinių minėjimo proga.

    

Administracijos direktorius S.Karbauskas antradienį 10 val. susitiks su sodininkų bendrijos„Tolupis“ pirmininku dėl kelio asfaltavimo.

11 val. jis pirmininkaus pasitarimui su AB „Klaipėdos vanduo“ dėl 2016 metų projektų. 

Penktadienį 15 val. S.Karbauskas dalyvausKlaipėdos rajono švietimo centro 10-mečio minėjimo vakaronėje „Trys mylimos“.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius antradienio ryte pirmininkavo Saugaus eismo komisijos posėdžiui, kuriame dalyvavo ir L.Liutikienė.
  

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė trečiadienį 10 val. pirmininkaus Paramos teikimo komisijos posėdžiui.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 240 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,