Mano Gargždai



Penktadienį Gargžduose skleisis grožis

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
„Trepsiuko“ šokėjai. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotrauka. „Trepsiuko“ šokėjai. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotrauka.

Sausio 29-ąją, penktadienį, 18 val., pilką niūrios žiemos kasdienybę nuspalvins Gargždų kultūros centre pirmą kartą vyksiantis šokių, šukuosenų ir makiažo kūrybinis projektas „Keturi metų laikai“.

 

Renginyje dalyvaus Gargždų kultūros centro vaikų šokių studija „Trepsiukas“, atvyks svečių – Mažeikių choreografijos mokyklos modernaus šokio ansamblis „Niuansas“, su kuriuo Gargždų šokėjai seniai draugauja ir bendradarbiauja.

Koncertą verta pamatyti – jis bus išskirtinis. Šokėjus originaliomis šukuosenomis ir makiažu padabins Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos kirpėjų specialybės mokiniai ir higieninės kosmetikos kosmetikės. Taigi ir šokėjai turės progą originaliai pasipuošti savo pasirodymams, ir būsimieji grožio paslaugų teikėjai pasipraktikuos.

„Trepsiuko“ vadovė Lilija Šepčenko portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad idėją surengti tokį renginį pasiūlė Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos pedagogė Jurgita Šilevienė.

Kaip teigė L.Šepčenko, planuojama, kad iš viso koncerte pasirodys apie 200 vaikų, kurių amžius – nuo 3 iki 18 metų. „Trepsiukas“ pristatys 9 šokius, „Niuansas“ – 6. Renginio dalyviai turės galimybę pamatyti ir naujų, specialiai šiam koncertui sukurtų, šokių, taip pat pasigėrėti įspūdingais šokėjų kostiumais ir dekoracijomis.

Visi dalyviai suksis it bitutės – kol vieni šoks, kitus puoš apie 50 Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos mokinių.

Renginiui „diriguos“ 5 vedančiosios: Motina Gamta ir personažai, persikūniję į keturis metų laikus.

 

Daugiau informacijos – renginio plakate:

sumazintas-01

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 214 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,