Mano Gargždai



„Bangos” merginos rikiuoja gretas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
 L.Gedminaitė (viršuje), K.Černavskikh (kairėje), P.Narbutaitė (dešinėje). VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. L.Gedminaitė (viršuje), K.Černavskikh (kairėje), P.Narbutaitė (dešinėje). VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

2015 metų Lietuvos jaunių žaidynių vicečempionės Gargždų „Bangos” futbolininkės pradėjo ruoštis debiutiniam sezonui aukščiausioje lygoje.

 

Prie 2015 metais pirmoje lygoje rungtyniavusių ir į Lietuvos moterų taurės ketvirtfinalį patekusių futbolininkių 2016 metais jau prisijungė šios žaidėjos: P.Narbutaitė, L.Gedminaitė ir K.Černavskikh.

Gargždiškė P.Narbutaitė į „Bangą“ sugrįžo po pusantrų metų praleistų Šiauliuose, kur sportuodama ji spėjo debiutuoti ne tik daugkartinės Lietuvos čempionės „Gintra-Universitetas“ gretose, bet ir nacionalinėje moterų rinktinėje, su kuria rugpjūtį iškovojo Baltijos taurę.

L.Gedminaitė savo sportinę karjerą pradėjo Klaipėdos FM komandos gretose, o nuo rugsėjo prakaitą lieja kartu su gargždiškėmis. L.Gedminaitė nuolat atstovauja Lietuvos jaunimo rinktinėms (WU-17, WU-19). 2014 metais, atstovaudama Lietuvos WU-17 rinktinei, Lijana pasižymėjo nuostabiu įvarčiu į Serbijos rinktinės vartus.

Dar viena uostamiesčio žaidėja K.Černavskikh nuo rugsėjo perėjo į gargždiškių gretas. Universalumu pasižyminti K.Černavskikh gali rungtyniauti tiek gynėjos, tiek saugės pozicijose.

Gargždų „Banga“ balandį prasidėsiančioms A lygos varžyboms ruošiasi dalyvaudama Lietuvos moterų uždarų patalpų čempionate, kuriame jėgas išmėgins su praeitų metų A lygos pajėgiausiomis komandomis: Šiaulių „Gintra-Universitetas“, Kauno „LSU-Žara“ ir Vilniaus MFA „Žalgiris“. Taip pat šiais metais A lygos varžybose debiutuosiančia Šiaulių ŠSG-Akmenės SC ekipa bei Lietuvos U-15 (2001 m. gim.) rinktine.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 802 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,