Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ repertuaras (vasario 5–25 d.)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Tradiciškai dalinamės Gargždų kino teatro „Minija“ artimiausių seansų repertuaru.

 

Ekrane iki vasario 18 d. ir toliau karaliaus lietuviška komedija „Patriotai“. Atkreipkite dėmesį į besikeičiantį seansų laiką.

Nuo vasario 5 d. 14:30 val. vis dar turėsite progą išvysti animacinį filmą „Normas, lokys iš šiaurės“, o vėlesnysis seansas šią savaitę taip pat skiriamas šeimoms: čia visus linksmins niekada nenuobodžiaujantys „Alvinas ir burundukai“, šį kartą susiruošę į didelę kelionę. Filmas dubliuotas lietuviškai!

Nuo vasario 12 d. vaikų seansuose į nuotykius kvies „Robinzono Kruzo sala“. Šį filmą trimatėje erdvėje, o vėliau ir įprastiniu 2D formatu galėsite pamatyti iki pat vasario pabaigos.

Šv. Valentino vakarą neleis nuobodžiauti komedija „Gidas vienišiams“ (How To Be Single), skirta tik žiūrovams nuo 16 metų. Pašėlusi romantinė komedija su Dakota Johnson ir jos kolegėmis aktorėmis Alison Brie, Leslie Mann bei garsiąja komike Rebel Wilson pasakos kelių vienišių istorijas. Daugybė juokingų situacijų ir pačių pikantiškiausių temų, su kuriomis vienaip ar kitaip yra susidūręs kiekvienas.

Vasario 19 d. pristatomos dar dvi premjeros. Tikrą žvaigždžių bombą pateiks brolių Coen'ų komedija „Šlovė Cezariui“ (Hail, Caesar!), kuri nukels į šeštojo praėjusio amžiaus dešimtmečio Holivudo filmavimo aikštelę. Juostoje išvysite gerai pažįstamus veidus – Josh Brolin, George Clooney, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Jonah Hill ir kitus.

Vakarinius seansus užims net penkiems Oskarams nominuotas istorinis draminis filmas „Sensacija“ (Spotlight), narpliojantis vieną iš temų, apie kurias garsiai kalbėti nepriimtina. Skandalinga ir sukrečianti pagal tikrus įvykius sukurta istorija dramoje „Sensacija“ nukelia į 2002-uosius, kai Amerikos visuomenę sukrėtė vaikus tvirkinančių kunigų skandalas. Atkaklių žurnalistų tyrimas privertė susimąstyti viso pasaulio tikinčiuosius ir pasiekė bažnyčios vadovų ausis. Bažnyčios atstovai itin palankiai įvertino ir šį filmą – už sąžiningumą ir kovą prieš ilgus metus slėptas nuodėmes. Įtempto siužeto dramoje vaidina žavioji Rachel McAdams, Mark Ruffalo, Michael Keaton, Liev Schreiber ir kiti.

 

 

Nepamirškite apsilankyti internetinėje svetainėje www.gargzdukinas.lt, kur rasite kino aktualijas ir galėsite įsigyti bilietus į kino seansus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 249 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,