Mano Gargždai



Ką Savivaldybės vadovai planuoja šią savaitę?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotrauka. Asociatyvi Pixabay nuotrauka.

Šią savaitę, vasario 8–12 d., Savivaldybės vadovai skubės ne tik į įvairius pasitarimus, bet ir į vyksiančius Tarybos komitetų posėdžius.

               

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį susitiko su Klaipėdos miesto meru Vytautu Grubliausku dėl ketvirto sveikatos sistemos plano ir ligoninių tinklo konsolidacijos etapo plano pertvarkos. Susitikime dalyvavo Gargždų ligoninės vyr. gydytojos pavaduotoja Virginija Ruškienė. 

Trečiadienį 9 val. V.Dačkauskas dalyvaus susitikime su Lapių pagrindinės mokyklos direktore Vilija Lukauskiene dėl bendruomenės namų projekto finansavimo.

10 val. meras pirmininkaus pasitarimui su Pedagoginės psichologinės tarnybos atstovais dėl psichologinės pagalbos tarnybos teikimo rajono ugdymo įstaigose. Pasitarime taip pat dalyvaus vicemerė Violeta Riaukienė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.

15 val. V.Dačkauskas priims gyventojus dėl Lėbartų kelio rekonstrukcijos projekto.

Ketvirtadienį 10 val. meras pirmininkaus pasitarimui su UAB „Cramo“ atstovais dėl modulinių patalpų nuomos. Jame dalyvaus ir vicemerės Rūta Cirtautaitė bei V.Riaukienė,Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, jo pavaduotojai Česlovas Banevičius ir L.Liutikienė.

      

Mero pavaduotoja R.Cirtautaitė antradienį 14 val. pirmininkaus Turizmo tarybos posėdžiui, kuriame dalyvaus ir V.Riaukienė, Č.Banevičius, L.Liutikienė.

Trečiadienį 10 val. R.Cirtautaitė ir Č.Banevičius dalyvaus pasitarime dėl Sendvario seniūnijos kelių inventorizavimo.

14 val. R.Cirtautaitė ir Č.Banevičius dalyvaus pasitarime su VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ atstovais.

                 

Mero pavaduotoja V.Riaukienė pirmadienį 15 val. dalyvaus pasitarime dėl mokyklų tinklo pertvarkos, kuriam pirmininkaus L.Liutikienė.

Antradienį 10 val. V.Riaukienė pirmininkaus komisijos Klaipėdos rajono prioritetinių sporto šakų didelio sportinio meistriškumo klubų veiklos dalinio finansavimo pateiktoms paraiškoms įvertinti posėdžiui.

Trečiadienį 14 val. V.Riaukienė pirmininkaus Bendruomenės sveikatos tarybos posėdžiui, kuriame taip pat ketina dalyvauti L.Liutikienė.

              

Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį pirmininkavo pasitarimui dėl Gargždų m. Klaipėdos g. 21, 23, ir 25 namų vandentiekio tinklų.

Antradienį 9 val. S.Karbauskas pirmininkaus Lengvatų už komunalinių atliekų surinkimą suteikimo komisijos posėdžiui. Jame dalyvaus ir Č.Banevičius.

10 val. Administracijos direktorius pirmininkaus Ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdžiui, kuriame taip pat dalyvaus Č.Banevičius ir L.Liutikienė.

14 val. S.Karbauskas dalyvaus Aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos lėšų naudojimo koordinavimo komisijos posėdyje.

Trečiadienis 9 val. jis dalyvaus Socialinio būsto suteikimo komisijos posėdyje, o 14 val. – 2015 metų Klaipėdos rajono  policijos veiklos ataskaitos pristatymo renginyje bendruomenei Klaipėdos rajono Jono Lankučio bibliotekoje (Žemaitės g. 5, Gargždai).

            

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė trečiadienį 15 val. pirmininkaus Specialiųjų poreikių nustatymo komisijos posėdžiui.

       

Be to, šią savaitę Savivaldybės vadovai dalyvaus Savivaldybės tarybos komitetų posėdžiuose

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 311 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,