Mano Gargždai



Gargždiškio G.Matulaičio dingimas neramina tūkstančius tautiečių

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gintautas Matulaitis. facebook.com nuotr. Gintautas Matulaitis. facebook.com nuotr.

25-erių metų gargždiškis Gintautas Matulaitis dingęs jau dvi savaites. Į jo paiešką aktyviai įsitraukė ne tik artimieji ir draugai, bet ir jo nepažinoję asmenys.

    

Kaip nurodoma feisbuke specialiai sukurtoje paskyroje „Gintauto Matulaičio paieška“, paskutinė žinoma vieta, kur gargždiškį užfiksavo kameros, – tunelis tarp namų Anikės aikštėje.

„Toliau, Pilies g. ir aplinkinėse gatvelėse, susižymėtos visos kameros. Daugumos įrašai jau peržiūrėti. Deja, dalis kamerų neveikiančios, kitose Ginto nesimato. „Statoil“ video kamera yra policijoje, kol kas jie neteikia jokių duomenų apie jos įrašus“, – feisbuko paskyroje rašo dingusiojo sesuo Vida.

Rankų nenuleidžiantys vaikino artimieji prašo visų neabejingų nesustoti ir, jei tik gali, toliau padėti ieškoti G.Matulaičio – platinti informaciją ir, kas gali, dalyvauti paieškose.

Šiandien Lietuvos policija feisbuke paskelbė, kad konkrečių žinių apie vaikiną kol kas neturima: „Atlikta labai daug paieškos veiksmų, surinkta daug informacijos, tačiau kol kas neturime konkrečių žinių apie šį dingusį vaikiną“.

Į G.Matulaičio paiešką įsitraukė tūkstančiai lietuvių, kurie buriasi į paieškos grupes, visais įmanomais būdais platina informaciją apie jo dingimą.

    

Primename, kad G.Matulaitis vasario 18 d., ketvirtadienį, apie 21 val., iš namų Gargžduose, Kęstučio gatvėje, išvyko į Klaipėdą ir iki šiol negrįžo.

Paskutinį kartą vasario 19 d., penktadienį, apie 5.30 val., jį matė išeinantį iš baro „Kiss“, adresu Naujojo Sodo g. 1, Klaipėda. Paskutinį kartą artimieji su G.Matulaičiu bendravo telefonu vasario 19 d., apie 6 val., po to ryšys nutrūko.

G.Matulaičio požymiai: ūgis – apie 1,80 m, trumpai kirpti tamsūs plaukai, buvo apsirengęs šviesiais marškiniais, tamsiai mėlynos spalvos striuke, tamsios spalvos kelnėmis, juodos spalvos zomšiniais batais (aulinukais).

Turinčiuosius naudingos informacijos apie šį vyrą prašome informuoti Klaipėdos apskrities VPK budėtojus tel. 8 700 60 710 arba bendruoju pagalbos tel. 112.

 

gintas-skrajute

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 229 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,