Mano Gargždai



Vyko LMŽ bendrojo ugdymo mokyklų smiginio varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Kovo 3 d. Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos sporto salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų smiginio varžybos. Į jas susirinko rekordinis skaičius dalyvių – net 12 vaikinų ir 12 merginų komandų, po du žaidėjus kiekvienoje. Iš pradžių kovos vyko 4 pogrupiuose, o po to iš kiekvieno pogrupio po dvi geriausias komandas olimpine sistema išsiaiškino nugalėtojus.

 

Tiek tarp merginų, tiek tarp vaikinų nepralenkiamos buvo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos komandos, kurias sudarė: merginų – Akvilė Polenskytė ir Ieva Jocytė, vaikinų – Teodoras Padagas ir Gediminas Keizeris. Jeigu Priekulės vaikinai nugalėjo gana solidžiomis persvaromis, tai merginų mačuose kautynės vyko iki pat paskutinio metimo. Netgi finaliniame mače priekuliškės, pralaiminėdamos santykiu 1:2 prieš Dituvos pagrindinės mokyklos merginas, sugebėjo išplėšti pergalę rezultatu 3:2, paskutinį, penktąjį legą, baigusios lygiomis, tačiau pirmesnės pasiekusios galutinį mažiausią skaičių.

Kaip jau minėta, tarp merginų antrąją vietą iškovojo Dituvos pagrindinės mokyklos komanda (Diana Titliūtė ir Rūta Abromavičiūtė), o štai kovoje dėl trečios vietos doviliškės (Lina Jankauskaitė ir Simona Steponaitė) įveikė Drevernos pagrindinės mokyklos merginas.

Tarp vaikinų antroji vieta atiteko Kretingalės pagrindinės mokyklos moksleiviams Eismantui Kaubriui ir Ovidijui Bertuliui. Kova dėl trečios vietos tarp Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos ir Drevernos pagrindinės mokyklos vaikinų buvo labai įtempta. Galop rezultatu 3:2 nugalėjo gargždiškiai. Jų komandą sudarė Osvaldas Pliuškys ir Tadas Steponaitis.

Tarp aukščiausius legus pasiekusių dalyvių vaikinų išsiskyrė priekuliškiai. Varžybų rekordininku tapo Gediminas Keizeris, mače su „Vaivorykšte“ vienu 3 strėlyčių metimu pasiekęs net 140 taškų. Teodoras Padagas užfiksavo antrą ir trečią rezultatus – 124 (mače su Pašlūžmiu) ir 117 (mače su Kretingale). Nuo vaikinų neatsiliko ir merginos. Dituviškė Rūta Abromavičiūtė mače su Priekulės ISG vienu kartu sugebėjo pelnyti komandai 129 taškus. Antrą rezultatą pasiekė Reda Kloviškytė (Dreverna) – 120 taškų mače su Dovilais, trečią – Akvilė Polenskytė (Priekulės ISG) – 118 taškų mače su Veiviržėnais.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 680 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,