Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkėse – dėmesys renginiams

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Šią savaitę, kovo 7–11 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai posėdžių gausos neplanuoja. Jų laukia ne vienas renginys: Kovo 11-osios minėjimai, karinių pratybų „Žaibo kirtis“ atidarymas, Lietuvių kalbos dienoms skirtas renginys.

          

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 14 val. Klaipėdoje kartu su Gargždų ligoninės vyr. gydytoja Alma Grikšiene dalyvaus susitikime su Valstybinės ligonių kasos Klaipėdos teritorinio padalinio vadovais.

Sekmadienį meras dalyvaus karinių pratybų „Žaibo kirtis“ atidarymo renginyje Butigeidžio dragūnų batalione.

  

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė šią savaitę atostogauja.

  

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį pirmininkavo darbo grupės pirmojo ir antrojo laipsnio valstybinių pensijų motinoms, pagimdžiusioms, išauginusioms ir gerai išauklėjusioms penkis ir daugiau vaikų, dokumentams savivaldybės teikimu nagrinėti ir rengti posėdžiui.

14 val. V.Riaukienė pirmininkaus Turizmo tarybos posėdžiui, kuriame dalyvaus ir Administracijos direktoriaus pavaduotojai Česlovas Banevičius ir Ligita Liutikienė.

Trečiadienį 16 val. V.Riaukienė ir L.Liutikienė dalyvaus Lietuvių kalbos dienoms skirtame renginyje J. Lankučio viešojoje bibliotekoje.

  

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas trečiadienį 17.30 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Kultūros centro steigimo Sendvario seniūnijoje.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius ketvirtadienį 11 val. dalyvaus pasitarime su Architektūros ir urbanistikos skyriumi.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė pirmadienį dalyvavo Administracinės komisijos posėdyje ir pirmininkavo Asmenų siuntimo į stacionarias globos įstaigas posėdyje.

    

Kovo 11 d. Savivaldybės vadovai dalyvaus Nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtuose rajono renginiuose.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 367 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,