Mano Gargždai



Šeimų klube mokėsi gaminti velykinius vainikus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Šeimų klubo narių namus puoš kūrybinių dirbtuvių metu pagaminti velykiniai vainikai. R.Rapalienės nuotr. Šeimų klubo narių namus puoš kūrybinių dirbtuvių metu pagaminti velykiniai vainikai. R.Rapalienės nuotr.

J.Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje veikiantis šeimų klubas „7 kvadratu“ sulaukė rajono tėvų susidomėjimo. Pirmasis užsiėmimas, kurio metu vyko kūrybinės dirbtuvės „Velykų spalvos“, taip pat buvo itin sėkmingas – visi norintieji vos sutilpo.

 

Klaipėdos rajono tėčių ir mamų noras laisvalaikį su vaikais leisti įdomiai ir prasmingai dar kartą parodė tokio klubo reikmę ir tėvų sąmoningumą ugdant vaikus.

Kūrybinių dirbtuvių metu buvo gaminami velykiniai vainikai. Edukacijos sumanytoja – viena iš klubo narių Zosė Stonienė, visiems ir pademonstravusi, kaip gaminti šias dekoracijas. Kelios valandos pralėkė nepastebimai. Darbavosi ir atvykę tėveliai, ir mamos, ir mažieji klubo nariai. Pastarieji džiaugėsi ne tik galėję prisidėti prie šventinių puošmenų kūrimo, bet ir susiradę naujų draugų.

Antrasis šeimų klubo „7 kvadratu“ susitikimas planuojamas balandžio 23 d. Jo metu vyks naudotų knygelių turgelis.

„Šis susitikimas bus skirtas knygoms ir skaitymui, nes kartu su šeimų klubu „7 kvadratu“ švęsime Nacionalinę bibliotekų savaitę“, – teigė Vaikų literatūros skyriaus vedėjos pavaduotoja edukacinei ir informacinei veiklai Albina Ananjeva.

Šeimų klube laukiami ne tik esami, bet ir nauji nariai.

 

Kūrybinių dirbtuvių akimirkos – R.Rapalienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 300 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,