Mano Gargždai



Ketvergiuose paminėjo draugystės ir tolerancijos savaitę

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Ketvergių pagr. mokyklos nuotr. Ketvergių pagr. mokyklos nuotr.

Ketvergių pagrindinėje mokykloje veiksmo savaitė prasidėjo „mėlynuoju“ pirmadieniu – mandagumo diena. Linkėdami gražios dienos ir priminę pareigą mandagiai elgtis, šeštos klasės mokiniai kiekvieną bendruomenės narį pasitiko prie mokyklos durų. Antradienis – komplimentų sakymo ir priėmimo diena, trečiadienį laukėme draugo pagalbos, o ketvirtadienį džiuginome vienas kitą tik gerais darbais. Raudoną penktadienį baigėme apsikabinimais.

 

Penktosios, šeštosios ir aštuntosios klasės mokinius džiugino ir maloniai stebino žaidimas „Slaptas draugas“. Staigmenos, dėmesys ir dovanojimo džiaugsmas skatino mokinių draugiškumą, kūrybiškumą, gerino mokinių tarpusavio santykius.

Socialinė pedagogė, etikos mokytoja bei klasių vadovės pamokose aiškino ugdytiniams, kas yra komanda, draugystė, tolerancija, priminė, kokie pavojai tyko elektroninėje erdvėje, kaip pažinti diskriminaciją bendruomenėje, kada būtina prašyti pagalbos.

Skirtingos spalvos ir atitinkamas elgesys kiekvieną dieną – tai vaizdžiai išreikštas mokyklos bendruomenės solidarumas su veiksmo savaite „BE PATYČIŲ 2016”.

Bendruomenės nariui padovanota šypsena žaidžiant stalo žaidimus, pertraukų metu koridoriuose skambėjusi muzika skatino mokinius rasti tai, kas suartina.

Dėkojame mokiniams ir mokytojams, palaikiusiems šią akciją.

 

Keletas akimirkų iš draugystės ir tolerancijos savaitės:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 322 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,