Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkės: skubės į Savivaldos ir verslo forumą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

    Šią savaitę, balandžio 18–22 d., Savivaldybės vadovų dėmesio pareikalaus Tarybos komitetų posėdžiai, taip pat antradienį 13 val. Gargždų „Minijos" kino teatre pirmą kartą vyksiantis Savivaldos ir verslo forumas. Be to, lauks ir kiti svarbūs darbai.

 

    Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį pirmininkavo Strateginio planavimo komisijos posėdžiui, kuriame dalyvavo ir vicemerė Rūta Cirtautaitė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas bei jo pavaduotojai Česlovas Banevičius ir Ligita Liutikienė.
   Trečiadienį 14 val. V.Dačkauskas ir S.Karbauskas susitiks su VVG „Pajūrio kraštas" atstovais dėl galimybių pasinaudoti 2014–2020 m. Europos Sąjungos paramos programomis.

 

   Mero pavaduotoja R.Cirtautaitė ir Č.Banevičius trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl galimybės sudaryti valdybą VšĮ „Gargždų švara" veiklai koordinuoti. Pasitarimui pirmininkaus S.Karbauskas.

 

    Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė ketvirtadienį dalyvaus Telšiuose vyksiančiame Paminklų apsaugos dienai skirtame renginyje.

 

    Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį pirmininkavo atrankos komisijos posėdžiui Geodezijos ir GIS skyriaus vedėjo pareigoms.

 

    Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius pirmadienį taip pat dalyvavo atrankos komisijos posėdyje Geodezijos ir GIS skyriaus vedėjo pareigoms. Be to, jis pirmininkavo Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui.

 

    Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė antradienį 8.30 val. dalyvaus posėdyje dėl Sendvario kultūros centro steigimo.
    Trečiadienį 10 val. ji pirmininkaus Paramos teikimo komisijos posėdžiui, o 14 val. – Spec. poreikių nustatymo komisijos posėdžiui.
    Ketvirtadienį Administracijos direktoriaus pavaduotoja taip pat ketina dalyvauti Telšiuose vyksiančiame Paminklų apsaugos dienai skirtame renginyje.

 

    Savivaldybės tarybos komitetų posėdžių grafiką rasite ČIA.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 600 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,