Mano Gargždai



Žydinčių narcizų apsuptyje – pavasariška iškyla

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų miesto bendruomenė kviečia visus iškyloje pasidžiaugti paskutinėmis narcizų žydėjimo akimirkomis. S.Ulvikienės nuotr. Gargždų miesto bendruomenė kviečia visus iškyloje pasidžiaugti paskutinėmis narcizų žydėjimo akimirkomis. S.Ulvikienės nuotr.

    Įsibėgėjus pavasariui ir pagerėjus orams, Gargždų miesto bendruomenė kviečia visus parke pasidžiaugti paskutinėmis narcizų žydėjimo akimirkomis. Sekmadienį, gegužės 8 d., 15 val. visi laukiami iškyloje pievoje prie vaikų žaidimų aikštelės.

 

    Atsineškite pledą sau ir kaimynui, o skanėstais su arbata nusiteikite pavaišinti ir kitus, nes Gargždų miesto bendruomenės nariai pavaišins jus. Mažiausieji dalyviai bus kviečiami pasidžiaugti įvairiomis pramogomis.
    Be to, miesto bendruomenė turi dar vieną naujieną – draugus, artimuosius ar kolegas siūlo nustebinti originaliu būdu. „Aibės" parduotuvėje Gargžduose (J.Janonio g. 20) galima įsigyti Gargždų miesto bendruomenės išleistų atvirukų.
    Primename, kad rudenį parke 3 arų plote buvo pasodinta 5 000 narcizų svogūnėlių. Šį grožį miestui dovanojo bendruomenės nariai.
    Narcizai rudenį buvo sodinami tiesiai į pievą, nes akcijos „Žydim" metu bendruomenė nekuria naujų gėlynų, kuriuos vėliau reiktų prižiūrėti ar jie reikalautų papildomų lėšų. Jokių išlaidų priežiūrai! Nužydėjusios gėlės bus nupjaunamos kartu su žole. Augalas parinktas daugiametis, tad vienoje vietoje turėtų žydėti ne vienerius metus. Visų gyventojų bendruomenės nariai prašo nemindžioti ir neskinti šių gėlių parke.
    Miestiečiai kviečiami ne tik grožėtis, bet ir prisidėti prie šios tęstinės akcijos. Vieno narcizo svogūnėlis bendruomenės nariams kainavo po 10 ct. Gargžduose šiuo metu yra apie 15 000 gyventojų. Bendruomenė kviečia pasvarstyti: o jeigu kiekvienas skirtume nors po 1 eurą miestui puošti? Už kiekvieną eurą išeitų 10 narcizų svogūnėlių. Kitą pavasarį dar didesni parko plotai galėtų skendėti žieduose. Svarbus kiekvieno miestiečio indėlis. Bendruomenės nariai kviečia: apsodinkime pavasarinėmis gėlėmis visą parką!

 

    Projektą „Žydim" galima paremti pervedant pinigus į Gargždų miesto bendruomenės sąskaitą:
    AB Swedbank
    73000
    LT347300010132115190
    Organizacijos kodas 302251456

    Taip pat galima skirti 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio (GPM).

 

    Akcijos partneris – Gargždų miesto seniūnija Informaciniai rėmėjai: Klaipėdos rajono laikraštis „Banga" ir internetinis portalas „Mano Gargždai".

 

    Gargždų miesto bendruomenės nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 530 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,