Mano Gargždai



„Banga“ susitiks su kaimynais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
fkbanga.lt nuotr. fkbanga.lt nuotr.

Penktadienį 19 valandą LFF I lygos 7 turo varžybose Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su „Palanga“.

 

Šiais metais komandos jau žaidė tarpusavyje, tačiau tai buvo tik draugiškos rungtynės – Žemaitijos taurės finalas. Ir nors „Banga“ taurę laimėjo, oficialaus sezono pradžia geriau klostosi Palangos ekipai.

Šiuo metu trečioje vietoje įsitvirtinę palangiškiai pirmuose turuose vienodu rezultatų 3:1 įveikė „Kauną“ ir „Lokomotyvą“, vėliau kiek netikėtai sužaidė taikiai (2:2) su „Šilute“. Ketvirtajame ture 1:0 nugalėję „Hegelmann Litauen“, kitame ture „Palangos“ futbolininkai, du kartus pirmavę dviem įvarčiais, visgi leido tašką išsivežti „Nevėžiui“ – 4:4. Paskutiniajame ture „Palanga“ 4:2 įveikė Alytaus „Dainavą“.

Pastarosios rungtynės sulaukė didelio dėmesio dėl nelaimingo nutikimo – jau dvikovos pradžioje aikštėje sukniubo tik šiemet prie „Palangos“ prisijungęs buvęs Lietuvos rinktinės saugas Kęstutis Ivaškevčius. 31 metų futbolininko gyvybė buvo išgelbėta tik stadione budėjusiai GMP operatyviai suteikus pagalbą.

Be K.Ivaškevičiaus „Palanga“ į savo gretas pakvietė ir daugiau patyrusių futbolininkų. Prie palangiškių prisijungė praėjusį sezoną „Atlante“ ir „Kruojoje“ žaidęs 32 metų saugas D.Navikas, Estijoje nemažai laiko praleidęs 33 metų gynėjas M.Bagužis, „Atlante“ rungtyniavęs 22 metų E.Žarskis, A lygoje „Klaipėdos granitui“ atstovavę 22 metų vartininkas T.Norbutas ir 25 metų puolėjas D.Lukošius („Bangoje“ žaidžiančio A.Lukošiaus brolis). Taip pat „Palanga“ sudarė sutartis su visu būriu praėjusiais metais „Atlantui“ priklausiusių, bet dažniau palangiškių gretose rungtyniavusių futbolininkų – gargždiškiu 20 metų saugu Simonu Urbiu, 22 metų gynėju A.Skurdeliu, 19 metų saugu A.Jurgelevičiumi. Puolimą sustiprino Lietuvoje ne vieną sezoną Lietuvoje žaidžiantis („Taure“, „Šilutėje“) 24 metų baltarusis M.Lukashevich.

Be šių futbolininkų varžovų gretose reiktų išskirti ir antrą sezoną „Palangoje“ rungtyniaujantį 33 metų saugą G.Jušką.

2015 metų sezone tarpusavio dvikovose geriau sekėsi „Bangai“ – Gargžduose komandos sužaidė lygiosiomis (2:2), o Palangoje 1:0 laimėjo gargždiškiai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 223 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,