Mano Gargždai



„Soliariumų studijoje“ – naujienos, norintiems atrodyti gražiau

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Apratinės procedūros ne tik padeda sumažinti apimtis, bet ir pagerina nuotaiką, darbingumą, stiprina imunitetą. S.Ulvikienės nuotr. Apratinės procedūros ne tik padeda sumažinti apimtis, bet ir pagerina nuotaiką, darbingumą, stiprina imunitetą. S.Ulvikienės nuotr.

Nuo 2011 metų sėkmingai gyvuojanti „Soliariumų studija“, esanti Gargžduose, P.Cvirkos g. 33-1, toliau plečia savo veiklą. Čia galima pasilepinti ne tik dirbtinės saulės spinduliais, bet ir tobulinti ir gražinti savo kūno linijas.

 

Nuo lapkričio mėnesio klientės naudojasi sporto ir masažo aparatais: limfodrenažinį masažą atliekančiu „ROOL-ACTIVE“ ir infraraudonųjų spindulių kapsule „VACU-ACTIVE“. Jau 100 klienčių pagerino savo savijautą ir patobulino kūno linijas. Pokyčiai neįtikėtini: per 1-2 mėnesius atsikratyti 9 kg bendro svorio, 11 cm sumažintos apimtys nuo klubų, 6 cm – nuo liemens.

 

Klientės jau spėjo pamėgti kūną gražinančius aparatus. S.Ulvikienės nuotr.

 

Moterims akivaizdžiai sumažėjo celiulitas, pagerėjo savijauta, oda tapo lygesnė ir stangresnė.

Naudojantis šiais aparatais, rezultatai stulbinantys:

1.  Valomas organizmas, šalinami toksinai.

2.  Gerinama kraujo limfos cirkuliacija.

3.  Mažinamos apimtys (8-20 cm).

4.  Naikinamas celiulitas.

5.  Oda tampa lygesnė ir stangresnė.

6.  Gerinamas žarnyno darbas.

7.  Pagerėja nuotaika, darbingumas, stiprėja imunitetas.

 

Naujiena studijoje – riebalų nusiurbimas be operacijų. S.Ulvikienės nuotr.

 

Nuo šiol turėti gražias kūno linijas bus dar paprasčiau. Naujiena studijoje – riebalų nusiurbimas be operacijų. Jokios narkozės, kraujosruvų, skausmo – visa tai galite pasiekti kavitacijos, radioliftingo, ultragarso procedūrų metu. Jas atliekant, jaučiama maloni šiluma. Tereikia kartą per savaitę skirti 1 val. savo kūno gražinimui.

Šios procedūros tinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie nori be chirurginių operacijų pakoreguoti ir suformuoti savo kūno linijas, sumažinti norimų vietų apimtis, pagerinti savo odos struktūrą, sumažinti celiulito požymius. Procedūra atliekama probleminėse vietose – sėdmenų, šlaunų, pilvo, rankų srityse.

Kavitacija – ultragarsinis figūros koregavimo būdas. Tai viena iš veiksmingiausių greitos figūros korekcijos ir nereikalingų riebalų pašalinimo procedūrų – neoperacinė ultragarsinė liposakcija (kavitacija). Procedūros esmė yra ta, kad veikiant žemo dažnio ultragarso bangų deriniui, adipocitų sienelės pradeda stipriai rezonuoti ir suyra, juose esantys riebalai suskystėja ir yra pašalinami iš ląstelių. Riebalų ląstelė subliūkšta, o susidaręs skystis pašalinamas iš organizmo. Vieno seanso metu apimtys gali sumažėti iki 4 cm.

Radioliftingo procedūra taikoma tiek veidui, tiek kūnui, siekiant pastangrinti, pristabdyti senėjimo procesą, sumažinti raukšleles, tinka sausai odai. Ši procedūra unikali, kadangi poveikis yra tik lokalus ir veikia tik apdorojamoje vietoje. Odos epidermis nepažeidžiamas, o veikiama dermoje. Giliau esantys sluoksniai gali įšilti net iki 65 C. Dėl to veikiamos kalogeno skaidulos, kurios atgauna savo spiralinę formą – oda sustorėja, pastangrėja, išlygėja raukšlės.

Procedūros metu taip pat atstatomas energetinis ląstelių balansas, pagreitėja kraujotaka, sumažinama kraujo stazė kapiliaruose, atstatomas kraujagyslių sienelių elastingumas. Veikiant kūno zonas, kuriose pasireiškia celiulitas, sumažėja audinių paburkimas, užtikrinama riebalinių ląstelių skilimui reikalinga temperatūra, oda geriau aprūpinama deguonimi ir maisto medžiagomis. Termoliftingo efektas aiškiai matomas jau po 4 procedūrų, galutinis rezultatas išlieka iki 2 metų. Veido atjauninimui reikia 5-7 procedūrų, kurios atliekamos kartą per savaitę, kūnui – 10-15 procedūrų.

Visus, kurie nepatenkinti savo išvaizda ir nedžiugina kūno apimtys, maloniai kviečiame užsukti ir išmėginti naujas procedūras. Salone taip pat teikiamos manikiūro-pedikiūro, parafino vonelių, cheminio blakstienų rietimo, veido priežiūros procedūros, masažai, depiliacijos cukraus pasta ir karštu vašku, antakių korekcijos ir dažymo paslaugos.

Į „ROOL-ACTIVE“ ir „VACU-ACTIVE“ procedūras gali ateiti mamytės su vaikučiais, kurie tikrai maloniai praleis laiką.

Atšilus orams, norisi ne tik tobulų kūno formų, bet ir rusvesnio odos atspalvio. Gražų įdegį pasidovanokite pasinaudodami stovimu ar gulimu soliariumu, kuriuose įmontuotos naujos lempos. Įdegis matomas jau po vieno seanso.

 

Visus, norinčius puoselėti ir gražinti savo kūną, kviečiame apsilankyti „Soliariumų studijoje“ adresu P.Cvirkos g. 33-1, Gargždai. Tel. 8 633 34 541. Naujienas sekite feisbuke „Soliariumų studija“, www.soliariumustudija.lt

 

„Soliariumų studiją" rasite adresu P.Cvirkos g. 33-1, Gargždai, netoli autobusų stoties. S.Ulvikienės nuotr.

Reklama

S.Ulvikienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 149 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,