Mano Gargždai



„Vilties bėgimas 2016“: liko 3 dienos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
IR MAŽI, IR DIDELI. Nuo pat pirmojo "Vilties bėgimo" prieš aštuonerius metus prie įvairių distancijų starto linijos stoja labai įvairaus amžiaus klaipėdiečiai bei iš kitų miestų ir netgi valstybių atvykę bėgikai. © Eimanto CHACHLOVO/ve.lt nuotr. IR MAŽI, IR DIDELI. Nuo pat pirmojo "Vilties bėgimo" prieš aštuonerius metus prie įvairių distancijų starto linijos stoja labai įvairaus amžiaus klaipėdiečiai bei iš kitų miestų ir netgi valstybių atvykę bėgikai. © Eimanto CHACHLOVO/ve.lt nuotr.

„Vilties bėgimas“ kasmet pritraukia ne tik tūkstančius pasišventėlių, bet į jį vis gausiau įsijungia ir profesionalūs bėgikai, siekiantys asmeninių rezultatų.

 

Ne tik jiems, bet ir mėgėjams, įveikiantiems 10 km trasą, paskatinti šiemet įvedamos dovanėlės. Pirmiesiems užsiregistravusiems 300 nuotolio bėgikų bus įteikti 30 eurų vertės „Nike“ bėgimo marškinėliai. Visi kiti šios distancijos dalyviai gaus „Vilties bėgimo“ firminius marškinėlius, „Nike“ ir „Sportland“ specialius nuolaidų paketus, „Vilties bėgimo“ atviruką ir padėkos raštą.

Pagal amžiaus grupes varžybų prizininkai (1-3 vietos) bus apdovanoti atminimo medaliais ir specialiaisiais rėmėjų prizais. Piniginiai prizai bus įteikti bėgikams, laimėjusiems prizines vietas bendroje įskaitoje, neskirstant pagal amžiaus grupes: varžybų 3 vietos nugalėtojui – 100, 2 vietos – 150, 1 vietos – 250 eurų čekiai.

Tokį skatinimą galima vadinti įžanga į rimtesnes bėgimo varžytines. Bet „Vilties bėgimas“ ir toliau išlaikys savo statusą: tai – solidarumo su sergančiaisiais onkologinėmis ligomis šventė.

Dar galima registruotis bėgti įvairius nuotolius portale viltiesbegimas.lt. Bėgimo dieną – gegužės 15-ąją, kaip ir ankstesniais metais, tą bus galima padaryti ir starto vietose.

 

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 279 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,