Mano Gargždai



Savaitgalį finišavo LSD „Žalgiris“ vasaros sporto žaidynės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Krepšininkai užėmė trečiają vietą. Sporto centro nuotr. Krepšininkai užėmė trečiają vietą. Sporto centro nuotr.

Gegužės 28-29 dienomis Palangoje vyko LSD „Žalgiris“ vasaros sporto žaidynių finalinės varžybos. Primename, kad norint patekti į finalines žaidynes reikėjo laimėti zoninės varžybas, kurios vyko gegužės pradžioje. Finalinėse varžybose Klaipėdos rajonui atstovavo krepšinio ir futbolo komandos.

 

Futbolo varžybose, komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Mūsų grupėje be Klaipėdos rajono žaidė dar dvi komandos – Vilnius ir Marijampolė.

Pirmas varžybas mūsiškiai rezultatui 1:1 lygiosiomis sužaidė su Vilniaus komanda, o kitas varžybas rezultatu 1:4 pralaimėjo Marijampolei ir į pusfinalį nepateko.

Krepšinio varžybose rungtyniavo šešios komandos, kurios taip pat buvo suskirstytos į du pogrupius. Klaipėdos rajonas grupėje žaidė kartu su Tauragės ir Trakų komandomis.

Pirmosiose varžybose Klaipėdos rajono krepšininkai susitiko su Tauragės komanda ir ją nugalėjo rezultatu 51:38. Antrose varžybose mūsiškiai įtikinamai rezultatu 59:39 įveikė Trakų komandą ir grupėje užėmę pirmą vietą pateko į pusfinalį.

Kitą dieną anksti ryte mūsiškiai žaidė pusfinalio varžybas su Vilniaus komanda. Deja, prieš tai dieną vykusiose varžybose daug jėgų atidavę rajono krepšininkai pristigo jų varžybose su sostinės komanda ir nusileido jai rezultatu 47:59.

Varžybose dėl bronzos apdovanojimų mūsiškių varžovas buvo grupės varžybose įveikta Tauragės komanda, kuri pusfinalyje pralaimėjo Varėnos krepšininkams.

Paskutines jėgas sukaupę ir nuo varžybų pradžios į priekį išsiveržę Klaipėdos rajono krepšininkai  nebepaleido iniciatyvos iš savo rankų ir nugalėjo varžovus rezultatu 49:42 bei turnyre užėmė III vietą. Verta paminėti, kad abi dienas visose varžybose Klaipėdos rajono krepšininkai žaidė be keitimų – penkiese. Klaipėdos rajono komandos garbę gynė Audrius Mineikis, Modestas Žukauskas, Erikas Kaupaitis, Valentas Vaitkus ir Tomas Karalius.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 291 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,