Mano Gargždai



Daukšaičių jaunimas – vėl ištvermės trasoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

    Klaipėdos rajono Daukšaičių kaime prieš dvejus metus įsikūrusi neformali jaunimo grupė „Vienas kumštis" jau antrus metus iš eilės rengė projektinį renginį „Drauge – mes galim". Šių metų pagrindinis projekto tikslas buvo sukviesti į renginį ne tik Daukšaičių jaunimą, bet ir iš artimiausių kaimelių, miestelių. Jaunimo grupė užmezgė draugiškus ryšius su Veiviržėnų, Švėkšnos miestelių bei Judrėnų, Šalpėnų ir Daukšaičių kaimelių jaunuoliais.

 

    Birželio 11 d., nors ir šeštadienis, ir lietus nuobodžiauti neleido, į renginį susirinko patys drąsiausi jaunuoliai, norintys save išbandyti ištvermės trasoje bei krepšinio ir tinklinio varžybose. Iš viso renginyje dalyvavo apie 80 jaunų žmonių ir renginio organizatorių. Visais renginio organizavimo reikalais rūpinosi jaunimo organizacijos „Vienas kumštis" siela ir vadovė G. Jenciūtė.

    „Drauge – mes galim" renginio pagrindinė rungtis, kurią privalo įveikti šventės dalyviai, – ištvermės trasa. Ją jau antri metai iš eilės paruošia A. Auzocalitas. Ištvermės trasa kasmet vis sudėtingesnė ir su įvairiomis kliūtimis – ją įveikė 28 jaunuoliai (7 komandos po 4 narius). Jaunimo pamėgtose krepšinio varžybose susirungė 18 krepšininkų (6 komandos 3x3), o tinklinio varžybose dalyvavo 30 žaidėjų (6 komandos po 5 narius). Visose rungtyse nugalėtojai buvo iš skirtingų vietovių ir netgi mišrios komandos, todėl svarbiausiu šventės akcentu tapo – draugystė.
    Po sportinio renginio, kuris truko net aštuonias valandas, nepabūgę lietaus, pavargę, bet įveikę visus dienos išbandymus, susibūrėme prie laužo: aptarėme dienos veiklą, apdovanojome jaunuolius medaliais, pasivaišinome vakariene. Šventės dalyviai dėkojo organizatoriams už puikiai ir aktyviai praleistą laiką. Susiradome naujų bičiulių, kurie nori draugauti ir vasaros metu bei susitikti Daukšaičių mokyklos sporto aikštyne, sužaisti draugiškas tinklinio ar krepšinio rungtynes.
    Išsiskyrėme pažadėję vieni kitiems sugrįžti kitais metais su nauja jėga, naujais bendraminčiais ir vėl įveikti dar sudėtingesnę ištvermės trasą.

 

    Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 83 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,