Mano Gargždai



Gargžduose – naujas alaus baras „Bokas“

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Aludės „Bokas“ šeimininkas Saimonas Sarulis tikisi, kad baras taps patrauklia susitikimų ir pasisėdėjimų vieta. G.Butkutės nuotr. Aludės „Bokas“ šeimininkas Saimonas Sarulis tikisi, kad baras taps patrauklia susitikimų ir pasisėdėjimų vieta. G.Butkutės nuotr.

Savaitgalį Gargžduose duris atvėrė alaus baras pavadinimu „Bokas“. Kelias dienas veikiančioje aludėje – jauki atmosfera ir patrauklus interjeras, o užėję antradienio vakarą pastebėjome, kad netrūksta ir klientų. Prie baro sukiojosi ir pats šio verslo šeimininkas – Saimonas Sarulis. Išpildyti seną svajonę ir ryžtis verslauti jį paskatino būsima žmona Gabrielė Butkutė.

 

„Tai pirmas mūsų bendras blynas“, – verslą šypsodamasis pristatė naujo alaus baro, esančio Žemaitės g. 55, vadovas.

Nors idėjų buvo ir daugiau, aludė – seniai brandintas noras, todėl, gavus širdies draugės palaikymą, ilgai dvejoti neteko.

„Kažkas labai traukia į Gargždus, sunku paaiškinti“, – mintį apie baro atidarymą nedideliame miestelyje grindė S.Sarulis, kuris čia gyvena jau aštuonerius metus.

Vyras atviravo, kad sunkiausia buvo rasti patalpas. Nepaisant to, visus darbus pavyko atlikti ganėtinai greitai – per du mėnesius. Jauni žmonės viską, pradedant patalpų įrengimu ir baigiant licencijos klausimais, darė patys, padedami šeimos narių.

„Labai norėtume padėkoti „Alaus uosto“ savininkui Egidijui Sabataičiui, Povilui Malinauskui, Evelinai Kuraitei, Ryčiui Saruliui, taip pat abiejų mūsų tėvams už didelį palaikymą“, – pagalbos ranką ištiesusius žmones vardijo pašnekovai.

 

 „Bokas“ įsikūrė adresu Žemaitės g. 55, Gargžduose. G.Butkutės nuotr.

 

Tik kokybiškas alus

Kaip pasakojo S.Sarulis, šio baro išskirtinumas – gėrimų kokybė. Kiekviena iš siūlomų alaus rūšių yra kruopščiai išdegustuota ir atrinkta.

„Pas mus tikrai nerasite blogo alaus. Be to, atvežėme tai, ko Gargždai neturėjo – „Dundulio“ alaus“, – siūlomą produkciją pristatė baro šeimininkas.

Jo teigimu, čia taip pat galima paragauti ir „Gubernijos“, „Grimbergen“, „Kronenbourg“ alaus. Negana to, yra galimybė įsigyti ir tikro sidro, kuris parduodamas buteliukuose ar pilstomos giros. Prie gėrimų siūlomi fasuoti užkandžiai.

Jaunieji verslininkai pasakojo, kad stengsis pristatyti ir naujų, šiame krašte neragautų, alaus skonių. Šventėms ir renginiams siūloma išsinuomoti aukščiausio lygio jo pilstymo ir šaldymo įrangą.

„Taip pat kviesime klientus gėrimus užsisakyti iš anksto. Mes viską paruošime, savaitgaliais pristatysime į pageidaujamą  vietą“, – verslo subtilybes atskleidė pašnekovas.

 

Rūpinasi kiekvienu klientu

Aludėje jaučiama itin šilta ir jauki atmosfera. Šeimininkai pabrėžė, kad klientui čia yra skiriamas ypatingas dėmesys.

„Šiltas bendravimas, įsiklausymas į poreikius yra šio verslo prioritetas. Norime, kad mūsų klientui būtų gerai“, – kalbėjo verslininkai.

Siekis – alaus barą paversti miela susitikimų vieta, todėl čia planuojama rodyti sporto varžybų transliacijas, netrukus turėtų būti pastatytas ir futbolo stalas, įsigyta kitų stalo žaidimų.

Šeimininkas juokavo, kad, jeigu bus nusiteikusių anksti ryte žiūrėti krepšinio varžybų transliacijas iš Olimpinių žaidynių, baras veiks.

 „Iki tol, kol bus žmonių“, – darbo laiką pristatė „Boko“ vadovai.

 

Nori augti

Neseniai duris atvėrusios aludės šeimininkai pasakojo, kad bus siekiama nuolat tobulėti. Svarstoma galimybė ketvirtadieniais pristatyti ir šviežiai rūkytą žuvį.

Sulaukus pageidavimų ir pasiteiravimų dėl patalpų nuomos šventėms, „Boko“ savininkas tikino, kad tokia galimybė taip pat bus.

„Jau radome, kas galėtų paruošti vieno kąsnio užkandžių“, – pridūrė G.Butkutė.

Lojaliems klientams ateityje ketinama pasiūlyti ir nuolaidų korteles. Taip pat jau svarstoma ir plėtros galimybė.

„Galbūt į Priekulę?“ – šypsodamiesi svarstė verslininkai.

Daugiau informacijos apie alaus barą „Bokas“ galite rasti „Facebook“ paskyroje čia. Užsakymai priimami tel. nr. 8685 07 172.

 

Alaus baras „Bokas“ – G.Butkutės nuotraukose:

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 225 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,