Mano Gargždai



Palangoje – nulinės lygiosios

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį Palangoje „Banga“ ir „Palanga“ taip ir neįveikė varžovų gynybos: LFF I lygos 22-ojo turo varžybos baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

 

Aktyviai dvikovą pradėjusi „Banga“ per pirmąsias penkias minutes turėjo dvi galimybes pasižymėti. Deja, tiek P.Lotužys, tiek A.Bačanskis iš baudos aikštelės smūgiavo netaikliai.

Netrukus savo galimybę turėjo ir „Palanga“. Įžaidę laisvą smūgį palangiškiai parito kamuolį G.Juškai, kuriam nedaug pritrūko, kad pataikytų į vartus.

Kėlinio viduryje komandos apsikeitė pavojingais išpuoliais. Pirmiausia A.Staponka iš baudos aikštelės smūgiavo greta vartų, o po kelių minučių „Palangai“ atstovaujantis S.Urbys nesugebėjo tiksliai užbaigti šeimininkų atakos.

Antrajame kėlinyje pavojingų epizodų buvo mažiau. Keletą kartų tiek viena, tiek kita komanda bandė užklupti vartininkus tolimais smūgiais. 58 minutę po A.Staponkos perdavimo palangiškiai patys vos nenukreipė kamuolio į savo vartus. O jau per teisėjo pridėtą laiką palangiškis E.Ditmonas atleido „Bangai“ klaidas gynyboje ir smūgiavo greta vartų.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione rugsėjo 2 dieną 20 valandą su „Šilute“.

 

Iš protokolo. Palanga (Palanga) – Banga (Gargždai) 0:0.

Teisėjas – E.Gaigalas (Klaipėda).

Įspėjimai: 39 min. D.Navikas, 85 min. S.Juška (Palanga), 44 min. A.Butkus (Banga).

„Bangos“ sudėtis: M.Galdikas, S.Urbys, M.Bitinas, A.Ivanauskas, M.Gudauskas, A.Bačanskis  (84' E.Vainoras), A.Butkus, K.Urbaitis, P.Lotužys (46' H.Vaineikis), G.Žukauskas, A.Staponka. Atsargoje liko: K.Smilingis, I.Jurgutis, A.Končius, J.Skuodas, Š.Skulskis.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 367 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,