Mano Gargždai



Efektyvią rutulinio masažo procedūrą kviečia išbandyti nemokamai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
„JS nagų dizaino studijos“ kolektyvas. „JS nagų dizaino studijos“ kolektyvas.

    „Gargždiškės labai mėgsta puoštis, laukia naujienų, todėl nuolat reikia ieškoti naujovių, tobulėti", – įsitikinusi Jurgita Sungailaitė, prieš porą metų duris atvėrusios „JS nagų dizaino studijos", esančios Klaipėdos g. 13, Gargžduose, įkūrėja.

 

    Jurgita – nagų dailės virtuozė, kuri gali išpildyti bet kokius klientės pageidavimus. Taip kolegę apibūdina keturios čia dar dirbančios specialistės: kosmetikė-vizažistė, blakstienų priauginimo meistrė, manikiūristė ir kūno priežiūros specialistė.
    Drauge su kolege Margarita pradėjusi verslą nuo paslaugų nagams: manikiūro, pedikiūro, gelinio nagų priauginimo, šiandien čia siūlo ir ilgalaikio blakstienų priauginimo, antakių korekcijos, makiažo, depiliacijos vašku ar cukraus pasta paslaugas. Studijoje atliekamos ir parafino procedūros rankoms bei kojoms, kurios ypač aktualios šaltuoju metų laiku. Taip pat galima išbandyti silpnų, pažeistų nagų atkūrimo sistemą „IBX".
    „Džiaugiamės galėdamos pasiūlyti klientėms platų paslaugų spektrą. Daugumą jų prieš įvairias šventes papuošiame nuo galvos iki kojų: atliekame manikiūrą, pedikiūrą, proginį makiažą. Neturime tik plaukų specialistės. Bet kas žino, gal kada ir kirpėja papildys mūsų kolektyvą", – svarstė grožio meistrės.
    Be to, nuo vasaros studijoje moterys kviečiamos patobulinti kūno linijas su „Fitroll" aparatais.
    „Kad gražėtų ne tik nagai, veidai, bet ir kūnai", – sako studijos įkūrėja.

 

    Efektu įsitikino pačios
    „Fitroll" – tai saugūs, modernūs, skleidžiantys infraraudonųjų spindulių bangas prietaisai, skirti rutuliniam masažui", – paslaugą pristatė kūno priežiūros specialistė Ugnė Šunokaitė.
    Studijoje dirbančios specialistės jau pačios spėjo įsitikinti limfodrenažinio masažo nauda.
    „Sumažinamos kūno apimtys, naikinamas celiulitas ir strijos, oda tampa stangresnė ir elastingesnė, suaktyvinama kraujotaka ir medžiagų apykaita", – pokyčius vardijo jos.
    Anot U.Šunokaitės, su kliento sutikimu kaskart stebimi apimčių pasikeitimai, teiraujamasi apie kitus pojūčius, rezultatus. Nustatyta, kad bent 10 kartų apsilankiusios moterys pilvo apimtis sumažina maždaug penkiais centimetrais.
    „Tai ne tik grožio, bet ir sveikatos procedūra. Žmonės atsikrato įvairių skausmų, sustiprina raumenis, pagerina miego kokybę", – pasakojo U.Šunokaitė, kuri kviečia įsitikinti, kad be didelių pastangų, varginančio sporto ar alinančių dietų galima pasiekti puikių rezultatų.
    Anot diplomuotos sveikatos priežiūros specialistės, šios procedūros itin naudingos moterims po nėštumo, nes padeda greičiau atsikratyti padidėjusių apimčių, strijų.
    Tam, kad norintieji įsitikintų, ar paslauga tikrai priimtina, grožio studija į pirmą rutulinio masažo procedūros apsilankymą kviečia nemokamai, iš anksto užsiregistravus tel. 8 676 63 429.
    U.Šunokaitė sakė pastebinti, kad besilankančios moterys pačios ima labiau stengtis dėl savo grožio, paiso rekomendacijų gerti daugiau skysčių, pasivaikščioti gryname ore.
    Populiariausias abonementas – 10 kartų po 45 minutes, kurio kaina – 45 eurai.
    Be to, lankant procedūras, itin rekomenduojami kūno įvyniojimai.
    Grožio studija siūlo naujovę – nenuplaunamus kūno įvyniojimus.
    „Nereikia valandą gulėti, įsivynioji ir išeini namo", – su šypsena pasakojo kūno priežiūros specialistė.

 

vidine-aparatai

Moterys kviečiamos patobulinti kūno linijas su „Fitroll“ aparatais. „JS nagų dizaino studijos“ nuotr.

 

    Priemonės – ir vyrams, ir moterims
    „JS nagų dizaino studijoje" galima įsigyti profesionalių plaukų, nagų, kūno priežiūros priemonių, dekoratyvinės kosmetikos, liekninančių kremų, apatinių.
    „Itin puikūs amerikiečių firmos šepečiai, kurie puikiai iššukuoja ilgus, veltis linkusius plaukus, masažuoja galvos odą. Taip pat prekiaujame italų firmos „Vagheggi" veido priežiūros kosmetika", – sakė kosmetikė-vizažistė Vilma Kojelienė.
    Prekiaujamos priemonės – daugiausia naudojamos profesionalų.
    „Yra ir priemonių vyrams, kosmetikos ir barzdų priežiūrai", – produkcijos spektrą pristatė J.Sungailaitė, pridūrusi, kad artėja Kalėdos, tad studijoje galima rasti kokybiškų ir originalių dovanų mylimam žmogui.

 

    Vilioja dovanomis ir pasiūlymais
    Moterys atviravo, kad feisbuko paskyroje galima ne tik rasti naujausius nagų dailės, kuri čia atliekama įvairiausiomis technikomis, makiažų pavyzdžius, bet ir daugybę naudingų pasiūlymų.
    „Taikome nuolaidas tiek kosmetikai, tiek paslaugoms, nepamirštame ir dovanų", – pasakojo V.Kojelienė.
    Be to, salonas kviečia įsigyti dovanų kuponų, kuriuos galima lanksčiai panaudoti siūlomoms paslaugoms ar produkcijai įsigyti.

 

    Bet kokioms paslaugoms būtina išankstinė registracija tel.: 8 648 38 290, 8 676 63 429.
    „JS nagų dizaino studija" įsikūrusi Klaipėdos g. 13 (antras aukštas).
    Darbo laikas – nuo 9 iki 18 val.
    Visa informacija – feisbuko paskyroje ČIA.

 

Ne tik masažai padaro Jus švytinčias ir gražias, tačiau ir nagų grožis yra labai svarbus, norint jaustis gerai! Geliniai dažai Jūsų paslaugoms! https://gel.lt/lt/16-geliniai-dazai

   

„JS nagų dizaino studijos" nuotraukos:

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 283 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,