Mano Gargždai



Minėjo Globotinių dieną (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Lapkričio 25 d. Viliaus Gaigalaičio globos namuose vyko tradicinė šventė – Globotinių diena.

 

Džiugu, kad gyventojų ir svečių prigužėjo pilnutėlė salė, o jų pasveikinti atvyko Klaipėdos rajono valdžios atstovai: Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė, mero pavaduotoja  Violeta Riaukienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė, Sveikatos apsaugos ir socialinės rūpybos komiteto pirmininkė Audronė Balnionienė, Seimo nario Broniaus Markausko padėjėjas Raimundas Daubaris, Gargždų parapijos kunigas Donatas Žukauskas, Klaipėdos Visų rusų šventųjų cerkvės kunigas Jerėjus Piotras Olichnovičius.

Šiltais žodžiais šventę pradėjo Viliaus Gaigalaičio globos namų direktoriaus pavaduotoja Kristina Pocienė, pasveikino direktorius Rimantas Ramanauskas. Direktorius savo kalboje apžvelgė nuveiktus darbus ir pateikė  trumpą  ataskaitą apie paslaugas, suteiktas per praėjusius metus. Taip pat pasveikino gyventojus, kurie šiais metais šventė jubiliejinius  gimtadienius. Gėlėmis ir dovanėlėmis pagerbtas 51 jubiliatas. Vyriausia globos namų gyventoja Jadzė Žukauskienė šiemet šventė 100-ąjį jubiliejų, o Aleksandras Vileikis – net 101-ąjį  gimtadienį.

Susirinkusiuosius džiugino globos namų ansamblis „Lemtis“, nuoširdų ir jautrų valsą dovanojo Andrius Parakininkas ir Irena Donskovienė.

Šventė baigėsi visų bendru palinkėjimu „Ilgiausių metų“. Svečiai išsiskirstė, tačiau malonūs atsiminimai ilgai šildys ir globos namų gyventojų, ir darbuotojų, ir, tikimės, svečių širdis.

 

Šventės akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 216 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,