Mano Gargždai



„Krante“ – respublikinė pradinių klasių mokinių konferencija

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
„Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotr. „Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotr.

Lapkričio 29 d. „Kranto“ pagrindinėje mokykloje vyko respublikinė pradinių klasių mokinių konferencija, kurios organizatorė ir koordinatorė – direktoriaus pavaduotoja ugdymui Inga Rankelienė. Tai pirmas toks renginys, kuriame pagrindiniai dalyviai – pradinių klasių mokiniai. Pradinukai skaitė pranešimus, vaidino, pristatė stendinius pranešimus. Suprantama, kad juos paruošė mokytojos, bet konferencijos metu mokytojos jautėsi kaip svečiai.

 

Į konferenciją atvyko pradinių klasių komandos su savo mokytojomis iš Skuodo Bartuvos progimnazijos, Plungės Senamiesčio mokyklos, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos, Kretingos Marijono Daujoto pagrindinės mokyklos, Šiūparių pagrindinės mokyklos, Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcio centro, Ketvergių pagrindinės mokyklos, Gargždų „Minijos“ progimnazijos ir, žinoma, iš Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos.

Pranešimai, pristatymai, vaidinimai buvo įvairių temų: „Vanduo – gyvybės ir sveikatos šaltinis“, „Sultys – skanu ir sveika“, „Žmogaus organizmui naudingos medžiagos – įvairių spalvų vaisiuose ir daržovėse“, „Sveikas dantukas, sveikas ir aš“, „Rūšiuoji atliekas – tausoji aplinką“ , „Viskas mūsų rankose“, „Baltijos jūros vanduo“, „Ar būtina atsisakyti cukraus, jei nori sveikai maitintis“ ir daug kitų.

Pranešimą „Sveikatos abėcėlė“ skaitė Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė Neringa Tarvydienė.

Pertraukos metu svečiai galėjo aplankyti „Kranto“ mokykloje esantį geologijos muziejų „Gargždas“, kuriame muziejaus įkūrėja Sigita Ivanauskienė pasakojo apie uolienas, akmenukus ir atsakinėjo į mokinių klausimus.

Dėkojame „Kranto“ pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytojų metodinei grupei, mokyklos administracijai, Klaipėdos rajono švietimo centrui.

Konferenciją finansavo Klaipėdos rajono savivaldybė (Sveikatos rėmimo programa).

 

„Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 56 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,