Mano Gargždai



Planuojantiems vykdyti neformaliojo vaikų švietimo programas 2017 metais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyrius informuoja, kad Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2016 m. sausio 8 d. įsakymu Nr. AV-23 patvirtintas Klaipėdos rajono savivaldybės Neformaliojo vaikų švietimo lėšų skyrimo ir panaudojimo tvarkos aprašas yra galiojantis.

 

Planuojama, kad nuo 2017 m.  sausio 1 d. bus tęsiamas finansavimas iš valstybės biudžeto neformaliajam vaikų švietimui (NVŠ). Programa finansuojama 9 mėnesiams. Šias lėšas galės gauti  savivaldybės biudžetinės įstaigos, nevyriausybinės organizacijos, viešosios įstaigos, laisvieji mokytojai, kiti teikėjai, atitinkantys Švietimo ir mokslo ministerijos bei savivaldybių nustatytus reikalavimus. Lėšų negalima naudoti bendrojo ugdymo mokyklų neformaliojo vaikų švietimo bei formalųjį švietimą papildančio ugdymo programoms finansuoti.

NVŠ programų teikėjai  ir naujai planuojantys teikti paraiškas, turėtų pildyti paraiškos formą ir pateikti Švietimo skyriaus vyriausiajai specialistei V. Gudzevičienei, 4 kab. tel. (8 670) 48051, el. p. iki 2016 m. gruodžio 30 d. Tačiau prieš tai NVŠ teikėjai, ketinantys pretenduoti į valstybės skiriamas krepšelio lėšas, turi būti registruoti Švietimo ir mokslo įstaigų registre (ŠMIR), o jų programos užregistruotos Kvalifikacijos tobulinimo programų ir renginių registre (toliau – KTPRR). Paraiškos forma ir detalesnė informacija pateikiama Klaipėdos rajono savivaldybės tinklapyje http://klaipedos-r.lt/go.php/lit/Neformalusis-vaiku-vietimas/1

 Dėl darbo su registrais (ŠMIR, KTPRR, Mokinių registru) informaciją suteiks Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė R. Žvaginienė  tel. (8 46) 452346, el. p.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 214 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,