Mano Gargždai



„Banga“ pasitraukė iš kovos dėl LFF taurės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Penktadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ Taurės ketvirtfinalyje 1:2 nusileido Alytaus „Dainavai“.

 

Šioje dvikovoje „Bangai“ teko verstis be trijų pagrindinės sudėties žaidėjų. Traumą patyręs K. Gnedojus buvo priverstas susitikimą stebėti iš tribūnos, o N. Urba ir D. Zubauskas šiuo metu atstovauja tarptautiniame turnyre žaidžiančiai Lietuvos U-19 rinktinei.

Pirmajame kėlinyje komandos sukūrė ne itin daug momentų, tačiau jei „Banga“ savo šanso 22 minutę neišnaudojo, kai A. Bačanskis iš baudos aikštelės smūgiavo greta vartų, tai svečiai savo progas realizavo puikiai. 23 minutę, suklydus „Bangos“ gynėjams ir vartininkui, S. Vasquez Gamboa pirmą kartą nukreipė kamuolį į vartus, o kėlinio pabaigoje legionierius iš Kolumbijos, po perdavimo iš kairiojo krašto, smūgiu galva „Dainavos“ persvarą padvigubino.

Kur kas aktyviau antrajame kėlinyje rungtyniavusi „Banga“ intrigą sugrąžino 61 minutę, kai baudos aikštelėje nugriovus K. Urbaitį į svečių vartus buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys, kurį realizavo V. Pocevičius – 1:2.

Po įvarčio kurį laiką gargždiškiai buvo perkėlę žaidimą į svečių aikštės pusę, tačiau visi keliai link vartų buvo užkirsti.

Artėjant kėlinio pabaigai, komandos apsikeitė pavojingais epizodais, tačiau rungtynių rezultatas nepasikeitė ir bilietą į pusfinalį iškovojo alytiškiai.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione rugsėjo 8 dieną 17 valandą su Vilniaus „Vyčiu“.

 

Iš protokolo. „Banga“ (Gargždai) – „Dainava“ (Alytus) 1:2 (0:2).

Gargždų miesto stadionas, 300 žiūrovai. Teisėjas – E. Gaigalas.

Įvarčiai: 61 min. V. Pocevičius (iš 11 m) („Banga“); 23 min. ir 44 min. S. Vasquez Gamboa („Dainava“).

Įspėjimai: 36 min. D. Padaigis, 39 min. V. Pocevičius, 55 min. E. Bračkus, 58 min. M. Radžiukynas, 90+4 min. I. Driomovas („Banga“); 58 min. T. Vitukynas, 60 min. B.Spietinis, 64 min. M. Shkubuliani („Dainava“).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Antužis, D. Padaigis, E. Bračkus, M. Gudauskas, E. Anulis, V. Pocevičius, K. Urbaitis (86′ M. Petrikas), G. Samsonik (46′ P. Lotužys), M. Radžiukynas, A. Bačanskis. Atsargoje liko: K. Smilingis, M. Gelžinis, M. Ilginis, P. Srėbalius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 273 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,