Mano Gargždai



Įvertinimas už labai gerai atliktą darbą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos nuotr.

Šiandien 5 Savivaldybės administracijos darbuotojams buvo įteiktos vardinės dovanos – rankiniai laikrodžiai. Įvertinus valstybės tarnautojų veiklą labai gerai ir gerai, juos į pareigas priėmęs asmuo gali taikyti Valstybės tarnybos įstatyme numatytas skatinimo priemones.

 

Pavyzdys bendradarbiams

„Dėkoju Jums už labai gerai atliktas pareigas, patikėtas užduotis. Linkiu ir toliau taip pat sėkmingai dirbti“, – linkėdamas sveikatos, geros nuotaikos, užsispyrimo ir ryžto administracijos direktorius Česlovas Banevičius pasveikino Bendrojo skyriaus vedėją Aldoną Šėmienę, Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vyriausiąsias specialistes Violetą Brazlauskienę ir Kristiną Jokubaitytę bei Turto valdymo skyriaus vyriausiąją specialistę Aušrą Kundrotienę. Direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė taip pat negailėjo gražių žodžių valstybės tarnautojoms: „Kiekvienos Jūsų įnašas yra svarbus ir tai nuolat jaučiame, dirbdami komisijose, darbo grupėse. Visuomet esate nepriekaištingai pasirengusios – galite būti puikus pavyzdys kitiems bendradarbiams. Nuoširdžiai dėkoju ir linkiu, kad energijos ir ryžto nepritrūktų ateityje“. Direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Buivydas Savivaldybės darbuotojoms palinkėjo gerų darbų ir sėkmės. Vardinė dovana buvo skirta ir Komunalinio ūkio ir aplinkosaugos skyriaus vyriausiajam specialistui Vytautui Juozui Daukšui, kuris šiuo metu atostogauja – laikrodis jam bus įteiktas grįžus į darbą.

 

Numatytos skatinimo priemonės

Pagal Valstybės tarnybos įstatymą, Savivaldybės administracijos direktoriaus sudarytai Vertinimo komisijai karjeros valstybės tarnautojo veiklą įvertinus labai gerai ir gerai, valstybės tarnautoją į darbą priimančiam asmeniui siūloma taikyti 27 straipsnio 2 dalies 1 (padėka) ir 2 (vardinė dovana) punktuose numatytas skatinimo priemones. Valstybės tarnybos departamentas yra parengęs rekomendaciją, kurioje nurodyta, kad vardinės dovanos vertė gali siekti iki 5 MGL (1MGL – 130 Lt). Įvertinus 2013 m. Savivaldybės administracijos karjeros valstybės tarnautojų veiklą, 59 buvo įvertinti labai gerai, 1 − gerai. Kitiems labai gero įvertinimo sulaukusiems darbuotojams, administracijos direktorius Vertinimo komisijos siūlymu nusprendė suteikti aukštesnę kategoriją arba kvalifikacinę klasę. Iš viso Klaipėdos rajono savivaldybės administracijoje dirba 130 karjeros valstybės tarnautojų. 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 242 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,