Mano Gargždai



Miško šventė Lapiuose – tikri Žolinių atlaidai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Irmos Stonienės nuotr. Irmos Stonienės nuotr.

Gražiu susikaupimu ir nuoširdžia malda už čia esančius ir jau išėjusius prasidėjo Miško šventė. Senajame ir jau apšviestame Lapių parke vyko Žolinių mišios. Pakylėjo kunigo žodžiai apie maldos ir bendruomeniškumo svarbą ir palydėjo į linksmybes.

 

Geras oras, puiki programa (Vėžaičių Kultūros centro (VKC) Lapių skyriaus moterų vokalinio ansamblio, Enidos ir Liepos, „Pečius griūn“, Irūnos ir Jampolskio, grupės „Husarai“ pasirodymai), ilgasis savaitgalis sutraukė tiek žmonių, ko nesitikėjo nei patys organizatoriai, nei prekybininkai, nei animatoriai.

Svarbus šventės akordas – gražiausių sodybų apdovanojimai. Šį kartą buvo paskatinti tie, kurie pradėjo gražinti savo sodybas, tai Saida Kerpytė ir Audrius Laugalis ir tie, kas įdeda daug darbo ir pastangų, kad atrodytų neįmanoma tampa įmanomu, jų aplinka virsta akiai maloniu kampeliu, tai Sigita ir Rimantas Jonikai.

Pakalbinta VKC Lapių skyriaus renginių organizatorė ir Lapių bendruomenės centro pirmininkė Laima Karbauskienė sakė, kad šventė pavyko todėl, kad buvo ruoštasi ir suderinta iš anksto, kad labai prisidėjo prie šventės organizavimo seniūnijos, bendruomenės nariai gausiai susirinkę į aikštės puošimo talką, VKC, mokyklos darbuotojai, medžiotojai, kurie visus vaišino tradicine „šiurpa“ ir visi kiti neatsisakę padėti. Labai norėjo padėkoti už pagalbą Nijolei Ambrazaitienei ir seniūnaitės Aldonos Kuprelienės šeimai.

„Surengei tikrus atlaidus“, – taip gražiai Laimai Karbauskienei už puikią šventę padėkojo viena bendruomenės narė.

 

Fotogalerijoje – Irmos Stonienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 244 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,