Mano Gargždai



Regitra paskelbė naujus numerių derinius: patinkantį ras ne tik Nedos ar Nedai, bet ir krepšinio gerbėjai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Regitros nuotr. Regitros nuotr.

Šiandien, vasario 6 d., „Regitra“ skelbs 73 naujus planuojamus gaminti registracijos numerio derinius automobiliams. Taip pat sąrašas bus papildytas naujomis serijomis motociklams, mopedams ir priekaboms. Pirmieji norintys užsisakyti patikusius registracijos numerio derinius, tai  padaryti galės internetu nuo 17 val.

 

Įprastai registruojamam automobiliui numerio ženklų kombinacija yra parenkama eilės tvarka, tačiau vis daugiau vairuotojų pageidauja išskirtinių derinių, turinčių jiems artimą asmeninę reikšmę. Automobilių savininkai neretai ieško derinių su jų vardo ar pavardės trumpiniu, laimingais skaičiais, ar vizualiai gražiais simboliais. Įmonių savininkai reklamos tikslais ieško derinių, sutampančių su jų įmonės pavadinimu, arba tiesiog nori paženklinti visas turimas transporto priemones vienodų skaičių registracijos numerio deriniais, taip palengvinant autoparko administravimą.

Sudarome savo klientams galimybę patiems išsirinkti patikusią raidžių ir skaičių kombinaciją iš planuojamų gaminti numerio ženklų sąrašo, kuris sudaromas abėcėlės tvarka ir atnaujinamas kas keletą mėnesių.

„Šį kartą pradžiuginsime krepšinio gerbėjus, kurie turės galimybę pasirinkti raidžių NBA (angl.: National Basketball Association) arba NBL (angl.: National Basketball League) ir skaičių derinius su legendinių krepšininkų marškinėlių numeriais, pvz.: NBA010, NBA011 ar NBA017. Šia gausia serija ir NDA deriniu tikimės pradžiuginti Nidos kurorto gyventojus bei mylėtojus, taip pat Nedos ar Nedo varduvininkus – jiems pasufleruojame kelis galimus derinius, pavyzdžiui, NED451, kuris gali būti skaitomas kaip Nedas1 arba NED055, kuris skaitomas kaip Nedos5. Išradingesni klientai galės rasti įdomių trumpinių, tokių kaip NBD (angl.: No Big Deal) ar NBC (žinomos JAV televizijos tinklas). Čia tik keli mūsų siūlomi deriniai, tačiau neabejojame, kad mūsų kūrybingi klientai susikurs ir išsirinks sau patinkančius registracijos numerio derinius iš naujosios serijos“, – teigia Renata Šostakienė, „Regitros“ Transporto priemonių registracijos paslaugų skyriaus vadovė.

Automobilių savininkų laukia galimybė išsirinkti patinkantį derinį iš beveik 73 tūkst. galimų raidžių ir skaičių kombinacijų.

Nauji raidžių deriniai automobiliams, kartu pasirenkant skaičius nuo 001 iki 999, bus šie:

NBA, NBB, NBC, NBD, NBE, NBF, NBG, NBH, NBI, NBY, NBJ, NBK, NBL, NBM, NBN, NBO, NBP, NBR, NBS, NBT, NBU, NBV, NBZ,

NCA, NCB, NCC, NCD, NCE, NCF, NCG, NCH, NCI, NCY, NCJ, NCK, NCL, NCM, NCN, NCO, NCP, NCR, NCS, NCT, NCU, NCV, NCZ,

NDA, NDB, NDC, NDD, NDE, NDF, NDG, NDH, NDI, NDY, NDJ, NDK, NDL, NDM, NDN, NDO, NDP, NDR, NDS, NDT, NDU, NDV, NDZ,

NEA, NEB, NEC, NED.

Užsisakyti naują derinį galės ir priekabų savininkai – priekabų ženklinimui numatyta išleisti net 16 kombinacijų: ZF, ZG, ZH, ZI, ZY, ZN, ZO, ZR, ZZ, MI, LI, KI, JI, JY, HI, HY.

Suskubti išsirinkti patinkantį derinį raginame ir motociklų bei mopedų gerbėjus, nes prasidėjus sezonui, įdomiausių derinių gali nelikti. Motociklams bus skirtos 6 naujos serijos: KI, KY, KJ, KK, KL, KM. Mopedams numatyta skirti 16 naujų derinių: BGA, BGB, BGC, BGD, BGE, BGF, BGG, BGH, BGI, BGY, BGJ, BGK, BGL, BGM, BGN, BGO.

Patys pirmieji naujuosius derinius užsisakyti galės klientai, teikiantys užsakymą  internetu. Tai daryti bus galima šiandien, vasario 6 d., nuo 17 val., o kitą darbo dieną, t. y. vasario 7 d., užsisakyti norimus numerio ženklus bus galima visuose „Regitros” padaliniuose.

Užsakytus numerio ženklus internetu galite priskirti savo turimam automobiliui ir juos bei naują registracijos liudijimą mes pristatysime į paštomatą arba per kurjerį. Primename, kad užsisakyti numerio ženklus gali ir tie, kurie dar tik planuoja įsigyti automobilį, motociklą, mopedą ar priekabą. Jūsų patogumui užsakytus numerio ženklus 1 metus nemokamai saugosime pasirinktame „Regitros“ padalinyje.

Beje, numerio ženklus galima ir dovanoti. Norintiems tai padaryti, esame paruošę specialią atvirutę, kad dovanojimo procesas būtų smagesnis ir paprastesnis. Ją teliks atsispausdinti bei įrašyti dovanojamą kombinaciją. Atvirutę ir daugiau informacijos apie tai, kaip padovanoti numerio ženklus, rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 100 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,