Mano Gargždai



Gargždiškius III Chelmžos modeliuotojų festivalyje lydėjo sėkmė

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Prano Sungailos nuotrauka. Prano Sungailos nuotrauka.

Liepos 19-20 d. trys klaipėdiečiai ir du gargždiškiai modeliuotojai išvyko į III Chelmžos modeliuotojų festivalį Lenkijoje, kur „susišlavė“ šūsnį apdovanojimų.

 

Be savų modelių turėjome paėmę trijų modeliuotojų – Evaldo Venckausko, Vaivos Venckauskaitės ir Igno Sungailos – modelius.

Apdovanojami buvo trys geriausi modeliai kiekvienoje kategorijoje, neskirstant į jokias 1-3 vietas. Visi gavo vienodus medalius ir diplomus. Tik jaunimas dar gavo ir prizus, kurie skyrėsi vienas nuo kito.

Ignas Sungaila buvo apdovanotas BK kategorijoje už Pizos bokštą (10 maketų) ir F1C kategorijoje (plastikiniai propeleriniai lėktuvai) už Fokker Dr. I. „Dreidecker“ (19 modelių).

Vaiva Venckauskaitė apdovanota kategorijoje BK už Wang bažnyčią (10 maketų).

Toliau suaugę: Evaldas Venckauskas apdovanotas kategorijoje WI (nepriskirti kitoms kategorijoms modeliai – 4 modeliai) už šiukšlių konteinerį, o jo „Greifas“ – kategorijoje PKG (7 modeliai). Be to, „Greifas“ dar gavo prizą „Zlote ogniwo“ – tikro tanko tikrą auksiniais dažais nudažytą traką už geriausią kartoninį vikšrinės technikos modelį.

Vilmantas Norkus buvo apdovanotas BK-S kategorijoje už Kochlovičių bažnyčią (8 maketai), PKK kategorijoje už „Flakscheinwerfer 36“ (10 modelių) ir OK-S (kartoniniai laivai) už IJN „Nisshin“ (6 modeliai). Be to, „Nisshin“ dar gavo du specialius prizus: Chelmžos modeliuotojų klubo „Combat“ taurę ir specialų aukščiausio „Combat“ nario prizą „Nuo didžiausio – už didžiausią“.

Manau, kad pasirodymas buvo puikus (20 modelių – 11 prizų), o kelionės ir paties festivalio įspūdžiai – tikrai geri.

 

Prano Sungailos nuotraukos (daugiau informacijos ir nuotraukų rasite ČIA):

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 61 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,