Mano Gargždai



Agluonėnų moksleiviai varžėsi „Rudens sporto šventėje"

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Moksleiviai varžėsi įvairiose rungtyse. Agluonėnų pagr. mokyklos nuotr. Moksleiviai varžėsi įvairiose rungtyse. Agluonėnų pagr. mokyklos nuotr.

     Spalio 10 dieną, Agluonėnų pagrindinėje mokykloje vyko tradicinė „Rudens sporto šventė". Šiemet įgyvendinant projekto „Tai man svarbu, aš noriu žinoti" uždavinius prasiplėtė dalyvių ratas. Šventėje dalyvauti buvo pakviesti tėveliai. Siekiame, kad vaikas augtų stiprus ir linksmas, o tėveliai sportuodami bendrautų su vaikais ir mokytojais. Šventės dalyvius pasveikino mokyklos direktorė Rima Gabalienė.

 

     Renginį pradėjome bėgdami tradicinę mokyklinę mylią. Ją turėjo įveikti mokiniai, tėveliai ir mokytojai. Po mylios bėgimo visos klasės dalyvavo estafetėse: rideno padangą, šokinėjo su maišu, lindo per tunelį, vežė vienas kitą karučiu, lenktyniavo su slidėmis. Rungtis suorganizavo ir pravedė kūno kultūros mokytojas Laimonas Tučas.

 

     Pirmą kartą buvo galima stebėti, kaip estafečių rungtyje tarpusavyje varžosi šeimos. Šiemet lenktyniavo Kupšių ir Stanevičių šeimos. Savo jėgas taip pat išbandė mokytojai su tėvais. Rungtį laimėjo tėveliai.
     Estafetės buvo įdomios, linksmos ir visi galėjo pasivaržyti tarpusavyje.

 

     Sporto šventės varžybas baigė futbolo mėgėjai. Svarbiausia buvo gerai praleisti laiką ir parodyti, kad mokame sportuoti, norime judėti kartu su tėvais ir mokytojais! Apdovanojimai, kuriuos paruošė socialinė pedagogė Kristina Klenauskienė, dar labiau pakėlė nuotaiką.

 

Daugiau šventės akimirkų - Agluonėnų pagrindinės mokyklos nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 227 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,