Mano Gargždai



Jonui Dumašiui patikėtos naujos pareigos

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Neseniai įsteigtai Jonušų kaimo bendruomenei vadovaus J.Dumašius (dešinėje). S.Vaičienės nuotr. Neseniai įsteigtai Jonušų kaimo bendruomenei vadovaus J.Dumašius (dešinėje). S.Vaičienės nuotr.

Klaipėdos rajone įsteigta dar viena bendruomenė – Jonušų kaimo. Į visuotinį susirinkimą antradienį sugužėję veiklūs jonušiškiai ne tik sprendė aktualius klausimus, bet ir, ko gero, patys to nė nejusdami spinduliavo džiugesį dėl šios malonios permainos.

 

Į visuotinį Jonušų kaimo bendruomenės susirinkimą susirinko gausus būrys gyventojų ir svečių. Jo metu netilo sveikinimų kalbos ir linkėjimai, nauja bendruomenė pradžiuginta dovanomis ir gėlėmis.

Visi nekantriai laukė ir pirmojo bendruomenės pirmininko inauguracijos. Šios pareigos patikėtos UAB „Hidrostatyba“ valdybos pirmininkui Jonui Dumašiui. Jis džiaugėsi, kad Jonušų kaimo bendruomenės moterys ėmėsi iniciatyvos burti bendruomenę.

„Iniciatyvinė grupė ir variklis buvo iš jų pusės. Mes, vyrai, truputį vėliau įsijungėme, prisidėjome, sutikome kartu pabūti. Laukia tikrai dideli darbai, didelės užmačios“, – pasisakė J.Dumašius.

Renginyje dalyvavo Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, vicemerė Violeta Riaukienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė, Tarybos nariai, kitų bendruomenių vadovai.

J.Dumašius pastebėjo, kad pirmajame šventiniame šurmulyje valdžios atstovai galbūt neišgirs visų bendruomenės pageidavimų, tačiau vylėsi, jog, prireikus pagalbos, vėliau bendruomenė jos sulauks.

„Kada pagalbos nereikės, bendrausime gražiomis šventinėmis progomis“, – kalbėjo Jonušų bendruomenės pirmininkas.

J.Dumašius žadėjo dėti pastangas, kad pateisintų bendruomenės pasitikėjimą.

„Jei jau išrinkote, stengsiuosi dirbti. Turėdamas tokius žmones, kurie matau iš tikrųjų yra tvirti, pasiruošę valdyboje dirbti, su jų pagalba, manau, pavyks kai kuriuos mūsų sumanymus įgyvendinti“, – mintimis dalinosi J.Dumašius.

Beje, po visuotinio susirinkimo Jonušų kaimo bendruomenė jau turi 68 narius.

 

Renginio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 186 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,