Mano Gargždai



Panika internete: Gargžduose norėta pagrobti vaiką?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ plinta žinutė, kad Gargžduose, Vasario 16-osios gatvėje, du vyrai galimai bandė pagauti vaiką. Socialiniame tinklalapyje „Facebook“ plinta žinutė, kad Gargžduose, Vasario 16-osios gatvėje, du vyrai galimai bandė pagauti vaiką.

    Šiandien socialiniame tinklalapyje „Facebook" pradėjusi plisti žinutė šokiravo ne vieną. Joje aprašytas šiurpus įvykis, kad antradienį Gargžduose du vyrai galimai bandė pagauti vaiką.

 

    „Vakarykštis košmaras artimoje aplinkoje privertė susimąstyti... Kur gyvenu ir kas šiandien darosi? Vakar vakare, apie 19.20 val., Gargžduose, Vasario 16-osios gatvėje, du vyriškiai gaudė vaiką, važiuojantį paspirtuku. Laimė, jog vaikiukas spėjo pabėgti. Namus pasiekė su didele baime akyse. Jei ne paspirtukas –vaikas nebūtų pasprukęs. Vienas vyriškių – augęs, su ūsais, apie 50-60 metų, netoliese ėjo jaunesnis. Jiedu kartu kalbėjosi, tikslinosi: „Ar šis vaikis tiks?" Po pranešimo teisėsaugai buvo gautas atsakymas, jog vakar toks pranešimas – jau nebe pirmas Klaipėdos rajone. Saugokime ir įspėkime vaikus bei artimuosius!" – raginama pranešime.
    Susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininku Gediminu Radzevičiumi, jis nuramino, kad panikuoti neverta.
    „Niekas ten nieko negaudė, dėl informacijos mums buvo pranešta. Vaikas už kapišono buvo paimtas ir viskas. Kriminalo nebuvo, tėvai pasiaiškinę, matyt, dėl žinios mums pranešė", – teigė G.Radzevičius.
    Jis svarstė, kad, jei tai būtų padaręs paauglys ar kitas vaikas, nebūtų tokios reakcijos. Pasak Viešosios policijos skyriaus viršininko, tikėtina, kad tai padaręs suaugusysis buvo neblaivus.
    „Kai su vaiku pabendrausime, bus aišku, kaip ten iš tikrųjų buvo. Galbūt kiek papūstas tas burbulas. Pagal pradinę informaciją nieko tokio ypatingo nėra. Gal šiaip koks „šposininkas" tą vaiką už kapišono paėmė. Neaišku, koks tas gobtuvas buvo – gal iššaukiantis. Žinoma, jokiu būdu vaiko nekaltinu. Gal kažkam kažkas nepatiko ar kaip tik patiko – kapišonas pasirodė gražus. Detalizuoti kol kas negaliu, yra tik prielaidos. Bet kažkokios nusikalstamos veikos, netgi chuliganiškos, aš kol kas nelabai įžiūriu. Aišku, taip neturėtų būti elgiamasi. Įvyko, kaip įvyko, bet kažko baisaus neatsitiko", – tvirtino G.Radzevičius.
    Pasak pareigūno, su incidentu Derceklių kaime, kur vakar buvo užpultas vaikas, šis įvykis nesusijęs.

 

1 komentaras

  • Pfff, policijos nuomone, girtiems viskas galima ir viskas atleidziama? Girti gali daryti, ka nori, ir mums i juos nekreipti demesio? Neseniai as palydejau sunena namo tamsu vakara ir girtas prilindo "Ar vyro ieskot?" , jau zadejau atsiraitoti rankoves ir eiti i kova ir piktai atsakiau "nieko mes neieskom", tai pats nese kudasiu. O kas butu buve, jei vaikas vienas butu ejes, nors keli zingsniai iki namu? Sakot neverta panikuoti?

    Pranešti b*d as Trečiadienis, 2016 gegužės 04 12:44 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 538 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,