Mano Gargždai



„Gargždų kregždutės“ šokėjai triumfavo konkurse Italijoje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų kregždutės“ šokėjai. Jono Lemežio nuotr. „Gargždų kregždutės“ šokėjai. Jono Lemežio nuotr.

Lapkričio 16–19 d. Gargždų kantri ir  linijinių šokių kolektyvo „Gargždų kregždutės“ šokėjai (vadovė Eglė Mizarė) triumfavo Milano mieste Italijoje vykusiame Kantri ir linijinių šokių čempionate „Italian Country Western Dance Championships“.

 

Visi šokėjai pateko į finalus ir užėmė prizines vietas. Pirmosiomis vietomis savo kategorijose džiaugėsi net 5 šokėjai: „Social Youth 12“ kategorijoje  – Jaunius Lemežis, „Social Crystal“ – Vilma Rakauskienė, „Social Diamond“ – Eglė Lūžienė, „Social Silver“ – Livija Grudienė, „Social Gold“ – Lina Makarovienė.

Aukštas vietas užėmė ir kitos šokėjos: Gintarė Budvytienė („Social Crystal“, 3 vieta), Margarita Urniežienė („Social Crystal“, 4 vieta), Vaida Vaičiulienė („Social Crystal“, 5 vieta), Dalia Lemežienė („Social Diamond“, 3 vieta), Jolanta Griušienė („Social Diamond“, 4 vieta).

„Italės liko nusiminusios. Penkiems šokėjams tai buvo pirmas startas, o penkios jau metus dalyvauja konkursuose“, – puikiais pasiekimais džiaugėsi kolektyvo vadovė Eglė Mizarė.

 „Gargždų kregždutės“ kolektyve šoka apie 20 žmonių, tarp jų – ir vaikai. Treniruotės vyksta „Kranto“ pagrindinėje mokykloje.

Komandinėje rungtyje kantri ir linijinių šokių kolektyvas „Gargždų kregždutės“ Lietuvoje yra pirmas. Gruodžio mėnesį šokėjai ruošiasi dalyvauti Lietuvos čempionate, o vasarį konkurse Latvijoje.

 

Akimirkos iš Italijos – Jono Lemežio nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 461 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,