Mano Gargždai



Lietuvos Prezidentas apdovanojo ir Klaipėdos rajone gyvenančią globėją

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Vaikai yra vaikai. Klaipėdos rajonas feisbuko nuotr. Vaikai yra vaikai. Klaipėdos rajonas feisbuko nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda penktadienį, artėjančios Motinos dienos proga, ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu apdovanojo 48 mamas ir globėjas.

 

Prezidentas valstybės apdovanojimus už nuopelnus motinystei ir globai, už atsakingumą, pasiaukojimą bei įkvepiantį pavyzdį bendruomenei ir visiems Lietuvos žmonėms įteikė 40 mamų ir 8 globėjoms iš visos Lietuvos.

„Mama – pirmasis žmogus, kuris palydi naują gyvybę į pasaulį, prisiima atsakomybę už ją, lydi sudėtingame gyvenimo kelyje. Išgyvena dėl klaidų ir pamoko jų nekartoti, padeda rasti sprendimus net sudėtingiausiose situacijose, džiaugiasi tiek kukliomis, tiek didelėmis pergalėmis. Jūs esate svarbiausių principų ir vertybių sergėtojos“, – kreipdamasis į iškilmingą apdovanojimų ceremoniją susirinkusias motinas ir globėjas sakė šalies vadovas.

Prezidentas padėkojo mamoms ir globėjoms už jų brangiausią laiką, bemieges naktis ir rūpesčio kupinas dienas, skirtas vaikams, už kantrų, rūpestingą bei išmintingą vaikų auklėjimą, už bendruomeniškumo ir pilietinio aktyvumo pavyzdžius.

„Labai džiaugiamės, kad šių nuostabių moterų gretose atkreiptas dėmesys ir į Klaipėdos rajone gyvenančią globėją Carin Susanna Karosas. Carin Susanna ne tik savanoriauja, skaito paskaitas bei organizuoja įvairias veiklas, siekdama pakeisti visuomenės požiūrį į Dauno sindromą turinčius žmones, bet ir globoja Dauno sindromą turintį berniuką, – feisbuko paskyroje džiaugėsi „Vaikai yra vaikai. Klaipėdos rajonas“ komanda ir pridėjo – Carin Susanna, esate įkvepiantis pavyzdys mūsų bendruomenei ir visiems Lietuvos žmonėms.“

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 222 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,