Mano Gargždai



Būdami kartu prisiminė tradicijas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Šeimos kartu gamino Advento vainikus. (Dovilų etninės kultūros centro Facebook paskyros fotografija) Šeimos kartu gamino Advento vainikus. (Dovilų etninės kultūros centro Facebook paskyros fotografija)

Tradicinis ir kasmetinis Dovilų etninės kultūros centro Advento vakaras šiemet buvo išskirtinis ir ypač jaukus. 

Centro darbuotojai į vakarą „Pakulinės pasakos“ pakvietė ne tik vaikus, bet ir suaugusiuosius. Šiemet Advento vakaras buvo skirtas šeimoms, skatinant bendrauti skirtingas kartas, raginant daugiau laiko praleisti kartu.

„Šiais laikais skubame, vis mažiau laiko randame vieni kitiems. Todėl norėjome paskatinti šeimas pabūti kartu, tėvams rasti laiko vaikams. Šeimos kartu gamino Advento vainikus, vaikams padovanojome lėlių teatro spektaklį, sukurtą pagal folklorinę pasaką. Juk seniau žiemos vakarais taip ir būdavo – susirinkdavo visa šeima, suaugusieji dirbdavo žieminius darbus ir tuo pačiu sekdavo pasakas. Tad nebe reikalo vakarą pavadinome „Pakulinės pasakos“ – kad primintume apie senovės darbus ir apie pasakas, kuriose tarsi pakulos suraizgytos paslaptys bei pasakojimai“, - portalui manogargzdai.lt pasakojo Dovilų etninės kultūros centro meno vadovė teatrui Gintarė Radvilavičiūtė. 

 

Dovilų etninės kultūros centro Facebook paskyros fotografijos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 374 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,