Mano Gargždai



Miesto stadioną užplūs pramogautojai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Renginį miestui dovanoja Laurynas Alekna ir Povilas Kelbauskis. Organizatorių nuotr. Renginį miestui dovanoja Laurynas Alekna ir Povilas Kelbauskis. Organizatorių nuotr.

Gegužės 14 d. 17 val. Gargždų miesto stadione gargždiškiai ir Klaipėdos rajono gyventojai turės unikalią galimybę nemokamai išbandyti įvairias pramogas: burbulinį futbolą, 40 m kliūčių ruožą, įvairaus dydžio batutus, šaudymą lankais.

 

Inventorių miestui dovanoja du  gargždiškiai studentai – Povilas Kelbauskis ir Laurynas Alekna, turintys savo pramogų verslą.

„Norime išreikšti padėką gimtajam miestui, kad čia buvo taip smagu užaugti, parodyti, kad nepamiršome. Visą savo inventorių, viską, ką turime, norime pripūsti stadione ir pramogas padovanoti“, – sakė verslūs jaunuoliai.

Grandioziniame nemokamame renginyje vaikinai tikisi išvysti įvairaus amžiaus gyventojus, mat mažesniuose batutuose pramogauti gali vaikai iki 5 m., o kitų pramogų amžius nėra ribojamas.

Renginyje taip pat bus galima pasidaryti laikiną tatuiruotę – jas darys kitas jaunas gargždiškis Tadas Jančauskas.

P. Kelbauskis ragina prisijungti visą rajono jaunimą, galintį pasiūlyti nemokamų paslaugų. Norintys dalyvauti turėtų susisiekti tel. 8 639 70 116.

Visą jaunuolių siūlomą pramogų inventorių galima rasti platformoje noriupramogauti.lt, o plačiau skaityti apie devyniolikmečių verslą – ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 350 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,