Mano Gargždai



„Bangai“ – Alytaus futbolininkų išbandymas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Asociatyvi Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Trečiadienį 19 valandą Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su Alytaus „Dainava“.

 

Į Gargždus atvykstantys alytiškiai šiame sezone rungtyniauja permainingai. Sezoną pradėjusi dviem identiškomis pergalėmis 3:1 prieš „Palangą“ ir „Trakus B“, vėliau „Dainava“ pradėjo barstyti taškus – sužaidė lygiosiomis su „Šilute“ ir „Nevėžiu“ (tarp šių rungtynių įsiterpė ir pergalė prieš „Koralą“) bei patyrė pralaimėjimą (1:3) prieš Kauno „Stumbrą B“. Tiesa, pastaruoju metu alytiškiai vėl pajuto pergalių skonį – gegužės 12 dieną namie net 3:0 nugalėtas „Pakruojis“, o gegužės 20 dieną – Utenoje įspūdingai (11:2) sutriuškintas „Utenis B“.

Ypač „Dainavos“ gretose žiba Didžiosios Britanijos pilietis Sam Shaban, jau 12 kartų baudęs varžovų vartininkus. Svarbų vaidmenį Alytaus ekipoje vaidina ir keletas kitų legionierių – vartininkas latvis M. Melecis, baltarusis gynėjas I. Tsyvilko, britas saugas K. Heh, ukrainietis saugas K. Silich.

Iš lietuvių galima paminėti puolėją L. Baranauską, gynėjus M. Žukovą, M. Fridriką ir L. Čerkauską, saugus G. Krušą ir L. Savastą.

Praėjusiais metais „Banga“ ir „Dainava“ du kartus sužaidė lygiosiomis. Sezono pradžioje Gargžduose vykusi dvikova baigėsi 1:1, o liepos mėnesį Alytuje komandos išsiskyrė taip ir nepelniusios įvarčių.

 

Varžybų plakatas:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 179 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,