Mano Gargždai



Užsiregistruoti pas šeimos gydytoją Gargždų PSPC galima ir internetu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Gargždų pirminės sveikatos priežiūros centre (PSPC) besilankantys pacientai nuo šiol gali pas savo šeimos gydytoją užsiregistruoti patogiu būdu – internetu, svetainėje sergu.lt. Jums tereikia užsiregistruoti svetainėje, pasirinkti gydymo įstaigą ir radus savo šeimos gydytoją pasirinkti datą bei laiką, trumpai aprašyti priežastį, kodėl norite apsilankyti. Registracijos patvirtinimą gausite į mobilųjį telefoną.

 

Išankstinė pacientų registracijos sistema sergu.lt buvo sukurta 2008 m. Tada sistema buvo įdiegta 20 didžiausių Lietuvos sveikatos priežiūros įstaigų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Alytaus, Šiaulių, Panevėžio, Telšių ir Utenos. Šio projekto partneriai – universitetinės, apskrities ir miesto ligoninės, poliklinikos.

Iki 2015 m. sistemoje jau užregistruota apie 900 tūkst. pacientų, iš viso daugiau kaip 15 mln. registracijų. Per sistemos gyvavimo laikotarpį patys pacientai internetu registravosi daugiau kaip 1,5 mln. kartų (iš viso daugiau kaip 300 tūkst. unikalių naudotojų).

2012 m. birželio mėnesį pradėtas ES SF finansuojamas Išankstinės pacientų registracijos plėtros projektas IPR-2, kuriame dalyvavo 25 partneriai, o vykdė VUL Santariškių klinikos.

Vienas svarbiausių projekto tikslų – išplėsti išankstinės pacientų registracijos paslaugas internetu teikiančių įstaigų ratą, kad kuo daugiau pacientų galėtų naudotis sergu.lt sistema.

Atnaujinta sergu.lt bus integruota nacionalinio esveikata.lt portalo dalis.

Į sergu.lt galima jungtis el. paštu, Google+ ir Facebook. Taip pat per Elektroninės valdžios vartus (elektroniniu parašu ar el. bankininkyste). Svetainėje galima administruoti kelis asmenis (savo šeimos narius, globotinius).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 244 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,