Mano Gargždai



Šeštus metus skaičiuojančios „Deivės oazės“ išskirtinumas – profesionali komanda

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
V. Vaserės nuotr. V. Vaserės nuotr.

Nors Gargžduose apstu grožio paslaugas teikiančių salonų, „Deivės oazės“ komandai darbo netrūksta – prieš metus į naujas, erdvesnes ir šviesesnes patalpas persikėlęs kolektyvas, neseniai atšventęs šeštąjį salono gimtadienį džiaugiasi, kad klientų ratas nuolatos plečiasi, tokią tendenciją lemia čia dirbančių specialistų kompetencija ir profesionalios paslaugos už patrauklią kainą.

 

Platus paslaugų spektras

Naujienų portalo mano-gargzdai.lt pakalbinta salono vadovė Kristina Čepienė atvirauja, kad klientai pokyčius įvertino teigiamai, tiek jie, tiek kolektyvas džiaugiasi naujomis patalpomis, kuriose profesionali komanda gali suteikti daugiau grožio paslaugų.

„Mano, kaip vadovo svajonė visada buvo turėti kolegas bendraminčius, o ne darbuotojus. Šiandien drąsiai galiu teigti, kad noras išsipildė – kartu siekiame bendrų tikslų, darbo rezultatų kaip tikra komanda. Džiaugiuosi, kad per šešerius metus kolektyvas susibendravo, šiltai priima ir naujus narius“, – pasakojo K. Čepienė.

Profesionalią salono komandą, jau šešerius metus žengiančią koja kojon su mada, sudaro kirpėjos Kristina Čepienė, Alvyda Dargienė, Rasa Staponienė, manikiūrininkės Rasa Šarkienė, Alma Rumbutytė, vizažistė Vitalija Vaserė, kosmetologė Inga Staniūtė, kineziterapeutė-masažuotoja Gabrielė Čeliauskaitė, LPG masažų specialistė Kristina Jurkonienė.

„Deivės oazės“ meistrai nuolat tobulinasi, ieško naujovių. Pavyzdžiui, A. Rumbutytė atlieka permanentinį antakių, vokų, lūpų makiažą, o pasitobulinusi įgavo ilgalaikio makiažo meistro „master class“ lygio kvalifikaciją. Ilgalaikis makiažas naudingas norinčioms būti gražioms, bet turinčioms mažai laiko – makiažo nereikia nuplauti, tad nelieka poreikio dažytis kas rytą.

Kirpėjos taip pat tobulinasi ir moka atlikti visus madingus dažymus, tokius kaip Airtouch ir Shatush, kurie šiuo metu labai populiarūs.

Paklausta, kokia procedūra salone populiariausia, K. Čepienė teigė, kad nėra vienos tokios išskirtinės ir pasidžiaugė, kad komanda teikia visas grožio paslaugas, išskyrus auskarų vėrimą: „Dar yra, kur tobulėti. Klientas neseniai pareiškė norą, kad salone būtų masažistė ir po poros savaičių ją jau turėjome.“

„Deivės oazė“ jau priima klientų registracijas ir salono feisbuko paskyroje. Primename, kad ten galite ne tik registruotis, bet ir sekti visas naujienas.

„Mūsų ateinančių metų devizas – „Graži ir laiminga – lyg deivė“. Mes ir toliau tobulėsime, pristatinėsime naujoves, sieksime būti geriausiu salonu Gargžduose“, – teigė kolektyvo vadovė.

 

Naujienų – apstu

„Deivės oazė“ – vieta, kurioje Jus pasitiks pamėgtos ir naujos grožio procedūros. Pasidomėjome, kokias naujoves siūlo profesionalų komanda.

Pasak salono vadovės, pastaruoju metu populiarėja natūralumas, užkariaujantis visas sritis, todėl atsisakoma dirbtinių blakstienų, jas keičia blakstienų laminavimas – natūralios blakstienos pakeliamos nuo šaknų ir užpildomos keratinu bei pigmentu, todėl iš karto tampa storesnės, tamsesnės, pakeliamas vokas ir gaunamas „plačiai atmerktų akių“ efektas. „Deivės oazės“ salone taip pat siūloma dar viena nauja, neseniai pradėta teikti, bet sparčiai populiarėjanti procedūra – antakių laminavimas. Tai procedūra klientėms, turinčios garbanotus ir vešlius antakius.

„Norime pasidžiaugti naujomis procedūromis ir mūsų kosmetologijos kabinete. Grožio terapijos specialistė I. Staniūtė teikia veido ir kūno aparatinės kosmetologijos paslaugas: radijo bangų liftingą, beadatinę mezoterapiją, deimantinę mikrodermabraziją, ultragarso ir infraraudonųjų spindulių terapiją, vakuuminį masažą. Be to, pas mus kosmetologinė konsultacija teikiama nemokamai. V. Vaserė salone atlieka ne tik makiažo paslaugą, bet ir dėsto individualias makiažo pamokas. Vizažo meistrė taip pat atlieka ir antakių dažymą, korekciją. Atsiradus trečiai antakių korekcijos meistrei, eilės šiai procedūrai mūsų salone žymiai sutrumpėjo“, – naujienomis džiaugėsi salono vadovė.

„Deivės oazėje“ dirbanti kineziterapeutė-masažuotoja Gabrielė Čeliauskaitė baigė kineziterapijos studijas Kaune, vėliau įgijusi praktikos Jungtinėje Karalystėje plėtė žinias ir norėdama tobulinti turimus įgūdžius, sėkmingai baigė masažo kursus Klaipėdos kolegijoje. Pradėjusi individualią veiklą Gargžduose domėjosi Shiatsu (taškinis masažas) bei trigerinių taškų atpalaidavimo masažais. Salone meistrė teikia atpalaiduojančius, raumenų įtampą mažinančius masažus.

„Mūsų salone dar viena naujiena – pradėjome prekiauti natūraliais Nashi Argan produktais tiesiai iš Italijos. Jais prekiauja tik išskirtiniai grožio salonai, tad mums labai malonu, kad kompanija mumis pasitikėjo ir pasirinko savo partneriais“, – dar vieną naujovę pristatė K. Čepienė.

Nashi Argan – tai „išmani“ linija, kurią sudaro 5 produktai, tinkantys visų tipų plaukams ir patenkinantys tiek kliento, tiek ir kirpėjo poreikius. Viena iš priežasčių, neatsiejamai pritraukiančių vartotojus prie Nashi Argan – unikalus aromatas, charakterizuojantis visą produkcijos liniją.

Dar viena naujiena salone – „Colortune“. Tai – lengvas, beskausmis lūpų tonavimas, nereikalaujantis korekcijų, išlaikantis spalvą iki 6–9 mėnesių. šią paslaugą teikti atvažiuoja labai puiki meistrė net iš Kauno. Anot salono vadovės, dar likusios kelios vietos šiai procedūrai kovo 14–15 dienomis.

 

Vitalijos Vaserės nuotraukos:

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 267 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,