Mano Gargždai



Gimnazistai tobulinosi Latvijoje

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos mokinių grupė, kuri dalyvavo ir anksčiau vykdytame  projekte „Smėlio dėžės piliečiai“, vėl turėjo galimybę pasimokyti kitoje šalyje. Šį sykį mokinių laukė Latvijoje. Projekto ,,Nauji mokymosi būdai“ dalyviai mėgavosi geromis gyvenimo sąlygomis Liepojos viešbutyje „Sport Hotel“.

Pirmąją atvykimo dieną mus supažindino su programa, mokytojais, mokiniais  iš Latvijos, Rumunijos ir Danijos, paaiškino taisykles. Projekte reikėjo pasirinkti sau patinkantį užsiėmimą: cirko, muzikos kūrimo ar šokių. Tuomet pagal savo užsiėmimo lyderio scenarijų  imtasi kurti pasirodymą. Laiko buvo vos kelios dienos, o mūsų pasirodymų laukė  trys mokyklos – plušėjome darniai bei sparčiai.

Šis projektas mums paliko neišdildomą įspūdį. Pagerinome darbo komandoje įgūdžius, patobulinome  anglų kalbos žinias, lavinome kūrybingumą ir, svarbiausia, susiradome draugų iš kitų šalių, su kuriais, tikimės, palaikysime gerus ryšius internetu. Esame dėkingi savo gimnazijos direktorei I. Pintverytei,  mokytojoms A. Kalinauskienei, N. Zaveckaitei, kad turėjome galimybę įgyti naujos patirties. Tikimės, kad dar iki baigiamosios klasės bus šansų aplankyti kitas šalis.

 

Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 179 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,