Mano Gargždai



LMŽ: kvadrato varžybose – „Minijos“ moksleivių triumfas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Nugalėtojai. Z. Bitino nuotr. Nugalėtojai. Z. Bitino nuotr.

Spalio 22 dieną Policijos salėje vyko Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų 2009 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių kvadrato varžybos.

 

Į jas atvyko 4 rajono mokyklų komandos, tai moksleiviai iš Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos, Priekulės Ievos Simonaitytės ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijų.

Gal tik Veiviržėnų jauniesiems kvadratininkams buvo sunkiau kovoti su miestų mokyklų komandomis, tačiau kitos trys dėl prizinių vietų susikovė kaip reikiant. Visi trys mačai tarp „Minijos“, „Kranto“ ir Priekulės baigėsi rezultatais 2:1. O nugalėjo „Minijos“ progimnazijos jaunieji sportininkai, įveikdami abu savo pagrindinius varžovus. Kovoje dėl antros vietos Priekulė įveikė „Krantą“.

„Minijos“ progimnazijos komandą varžyboms parengė mokytojos Rasa Marcinkevičienė ir Reda Liužinienė. O ją sudarė: Marijus Mikalauskas, Adomas Bočkus, Vilis Birbalas, Rojus Mikužis, Tautvydas Kasparaitis, Girius Čepauskas, Austėja Vyšniauskaitė, Rusnė Lukauskaitė, Emilija Oželytė, Greta Grikšaitė, Veronika Valauskaitė ir Žemyna Vaitkevičiūtė.

Lapkričio 8–10 dienomis „minijiečių“ laukia zoninės varžybos Šilalės rajone.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 217 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,