Mano Gargždai



Rinkosi naujos sudėties Antikorupcijos komisija

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Birželio 4 dieną vyko pirmasis naujos sudėties Antikorupcijos komisijos posėdis. Posėdžiui vadovavo balandžio mėnesį pirmininke paskirta Tarybos narė Loreta Piaulokaitė-Motuzienė.

 

„Kurį laiką Antikorupcijos komisijos darbas buvo sutrikdytas, klausimų prisikaupė nemažai, todėl džiugu, kad šiandien darbą pradeda naujos sudėties komisija, nusiteikusi atsakingai spręsti visus su Antikorupcijos prevencija susijusius klausimus. Pirmas posėdis praėjo sklandžiai bei konstruktyviai, tikiuosi, kad taip bus ir toliau. Kviečiame ir visus rajono gyventojus prisidėti prie skaidrumo didinimo mūsų Savivaldybėje bei pranešti apie korupcijos atvejus anonimiškai telefonu ar raštu“, – sako Tarybos narė, Antikorupcijos komisijos pirmininkė Loreta Piaulokaitė-Motuzienė.

Apie korupcinius teisės pažeidimus Klaipėdos rajono savivaldybės institucijose ir jai pavaldžiose įstaigose gyventojai gali anonimiškai pranešti telefonu (8 46) 400 008 bei pasinaudoti Klaipėdos rajono savivaldybėje (Klaipėdos g. 2, Gargždai) I aukšte šalia pagrindinio įėjimo durų esančia anonimine dėžute. Visus anoniminius pranešimus gauna ir administruoja Antikorupcijos komisijos sekretorė. Pranešėjams garantuojamas konfidencialumas, juos saugo Lietuvos Respublikos pranešėjų apsaugos įstatymas.

Taip pat apie korupcijos atvejus gyventojai gali pranešti STT pareigūnams karštosios linijos telefonais (8 5) 266 33 33 ir (8 5) 266 33 79, el. paštu , palikdami žinutę interneto tinklalapyje www.stt.lt arba atvykę į bet kurį STT padalinį. Besikreipiančiųjų pageidavimu STT garantuoja jų anonimiškumą.

 

Užsakymo nr. SAV.06-05

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 161 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,