Mano Gargždai



Gargžduose – legalus „dragas“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi KDRT nuotr. Asociatyvi KDRT nuotr.

Gargždų miesto gimtadienio metu, rugpjūčio 22 d., mieste pirmą kartą bus galima viršyti greitį legaliai – vyks traukos lenktynės, kuriose galės dalyvauti visi norintys.

 

„Lenktynės vyks Pušų gatvėje, atkarpoje link pramonės rajono. Žinoma, svarbiausia, – dalyvių ir žiūrovų saugumas, todėl organizatoriai privalės tai užtikrinti. Tikiuosi, kad lenktynes pamatyti norės tiek šeimos, tiek automobilių sporto entuziastai, o dalis jų nepabūgs ir išbandyti savo jėgų trasoje. Vis dėlto, nors ir tikimės geriausio, tačiau lieka rizika, kad lenktynės gali neįvykti, jei tądien lis – tokie saugumo reikalavimai“, – teigia Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas.

Dalyvių registracija – 11 val., pradžia – 12 val., pabaiga – 18 val. Apdovanojimai bus įteikti Minijos slėnyje 19.30 val.

Pirmą kartą Gargžduose vyks ir automobilių paroda. Miestui šį reginį dovanoja asociacija „Garažo raktai“, mininti savo veiklos penkmetį. Savivaldybės aikštėje susirinks technikos mėgėjai iš visos Lietuvos, kurie pademonstruos retus, įdomius, senus, patobulintus, ne visuomet gatvėje sutinkamus automobilius ir motociklus.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 282 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,