Mano Gargždai



Baigėsi unikalus projektas – vyresnio amžiaus žmonių stovykla „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Sveikatai palankus“ nuotr. VšĮ „Sveikatai palankus“ nuotr.

Nuostabią rudens savaitę, rugsėjo 21–25 dienomis, Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizavo vyresnio amžiaus žmonių sveikatingumo stovyklą „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“.

 

Jaukioje „Baniulių“ kaimo sodyboje praėjo paskutinės, jau trečiosios stovyklos pamainos dienos. Iš viso stovykloje šiais metais dalyvavo 75 aktyvūs Klaipėdos rajono gyventojai.

Visas stovyklos pamainas vienijo dienos programų įdomumas ir aktyvumas. Stovyklautojai kasdien rytą pasitikdavo specialia mankšta, dalyvavo paskaitose, skirtose lėtinių ligų, kraujotakos sutrikimų, traumų ir nelaimingų atsitikimų prevencijos temoms.

Užsiėmimus vedė kompetentingi savo srities specialistai – lektoriai, kurių žinios ir gebėjimas įtraukti paliko neišdildomą įspūdį stovyklautojams.

Kaip ir kiekviena stovyklos pamaina, taip ir ši, buvo unikalios ir skirtingos emocijomis, potyriais ir nuotykiais, kuriuos su savimi išsinešė dalyviai.

Stovyklautojai džiaugėsi, jog įvairūs praktiniai užsiėmimai, kvėpavimo ir atsipalaidavimo pratimai bei psichologinės sveikatos stiprinimo pratimai gerino nuotaiką ir stiprino pasitikėjimą savimi kūrė puikią aplinką. Komandinės užduotys, šokiai, ištvermę lavinantys žygiai ir jaukūs kino vakarai stiprino naujai besikuriančias draugystes ir bendrumo jausmą.

Į namus stovyklos dalyviai keliauja pasisėmę ne tik naujų žinių, bet pailsėję, atsigavę, energingi ir laimingi, pasinaudoję nepaprasta galimybe šį rudenį pradėti kitaip. Stovyklos dalyviai nuoširdžiai dėkoja lektorių komandai už įsimintinai praleistą laiką, už įkvėpimą ir puikią nuotaiką.

Organizatoriams, Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui skiria padėką už puikų galimybę dalyvauti šioje stovykloje.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

 

Organizatorių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 339 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,